:

Hvor stor skal computeren være?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor stor skal computeren være?
  2. Hvad bruger computere til gaming?
  3. Hvad er energiforbruget for gaming-computere?
  4. Hvor meget strøm er brugt til gaming computere?
  5. Hvad koster en Entry gaming computer?

Hvor stor skal computeren være?

HVILKEN SKÆRMSTØRRELSE HAR DU BRUG FOR? Generelt anbefaler vi en max størrelse skærm på 15,6", hvis den bærbare computer er tiltænkt studiet, da den egner sig godt til at lægge i tasken og tage med på farten. Dog skal du op i en større model, hvis du ønsker at finde den gode gaming bærbar.

Hvad bruger computere til gaming?

  • Computere beregnet til gaming bruger væsentligt mere energi end andet computerudstyr til personlig brug, afslører undersøgelse. Rapporten konstaterer, at energiforbruget for gaming-computere bør mindskes. En milliard mennesker verden over fordyber sig i en eller anden form for digital gaming.

Hvad er energiforbruget for gaming-computere?

  • Faktisk udgør gaming-computere globalt kun 2,5 pct. af alle computere, konsoller og tablets, men energiforbruget for specificeret gaming-udstyr sniger sig på 20 pct. af det totale energibrug inden for samme område.

Hvor meget strøm er brugt til gaming computere?

  • Der blev i 2012 brugt 66,7 millioner kroner på elektricitet til gaming-computere. Det svarer til 75 terawatt i samme periode.

Hvad koster en Entry gaming computer?

  • Som entry gaming computere har vi valgt dem, der koster ca. 4-6.000 kr. Selvom det kan virke som mange penge, er det mindre end en ny smartphone koster. Hvis du har dette budget, er det muligt at finde en computer med et GTX 1650 og en AMD Ryzen 3 2200G eller bedre.