:

Hvad sker der hvis man udebliver fra Forsvarets Dag?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad sker der hvis man udebliver fra Forsvarets Dag?
  2. Hvor kan man aftjene sin værnepligt?
  3. Hvad sker der hvis man ikke møder til session?
  4. Kan man udsætte Forsvarets Dag?
  5. Kan værnepligtige sendes i krig?

Hvad sker der hvis man udebliver fra Forsvarets Dag?

Hvad hvis jeg udebliver fra Forsvarets Dag? Ved gentagende udeblivelser fra Forsvaret Dag kan du modtage bøder, eller blive anholdt af politiet og kørt til Forsvarets Dag for såkaldt fremstilling.

Hvor kan man aftjene sin værnepligt?

Du kan aftjene din værnepligt hos et af de tre værn i Forsvaret eller hos Beredskabsstyrelsen. Hvert tjenestested har på sin vis sin egen kultur – så det kan være spændende for dig at undersøge lidt om dette først. Dato, længde, lokation og krav afhænger af hvilket tjenestested, du ønsker.

Hvad sker der hvis man ikke møder til session?

Udebliver man gentagne gange, kan man blive anholdt af politiet og kørt til Forsvarets Dag. - Hvis man ikke møder op første gang, så får man en bøde. Anden gang får man en højere bøde, og sidste gang så anmoder vi politiet om at få de værnepligtige fremstillet ved session med politiets hjælp, siger Enrico Schou.

Kan man udsætte Forsvarets Dag?

KAN JEG UDSÆTTE FORSVARETS DAG? Du udsætter din indkaldelse på grund af uddannelse. Hvis du er i gang med en uddannelse eller står i lære, og du har mere end ca. 1½ år tilbage af uddannelsen, kan du søge om udsættelse.

Kan værnepligtige sendes i krig?

Værnepligten giver Forsvaret mulighed for at mobilisere i tilfælde af krise eller krig, og derfor fokuseres værnepligten i højere grad på de kompetencer, der er brug for i tilfælde af mobilisering.