:

Hvad gør laser behandling?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad gør laser behandling?
  2. Hvad er Gigalaser?
  3. Hvor hurtigt virker laser?
  4. Hvor lang tid skal der gå mellem permanent hårfjerning?
  5. Hvad sker der efter laserbehandling?

Hvad gør laser behandling?

Laserbehandling er en smerte- og bivirkningsfri behandlingsmetode, der på naturlig vis trænger dybt ind i kroppens væv og stimulerer cellernes selvhelende mekanismer. Kroppens naturlige helingsprocess fremskyndes og immunforsvaret styrkes.

Hvad er Gigalaser?

Gigalaseren er en smertelindrende og helende behandling til både store og små områder af kroppen. Den fungerer ved at udsende sunde, dybdegående laserdioder, og røde- og blå lysstråler. Strålerne modarbejder den inflammation og de bakterier, som er årsag til dine smerter.

Hvor hurtigt virker laser?

Antallet af behandlinger: Afhænger naturligvis af skaden – om den er akut eller kronisk. En akut skade kan fjernes med behandlinger over en kort tid. Du vil typisk allerede kunne mærke bedring efter første behandling. En kronisk tilstand vil kræve, at man får laser ind i mellem, hvis man f.

Hvor lang tid skal der gå mellem permanent hårfjerning?

behandling. Det kræver mellem 4-7 behandlinger for det bedste resultat. Man kan derfor regne med en samlet udgift på mellem 20 kr. I dette videoklip kan du se hvordan en kvinde får fjernet hårene på overlæben permanent.

Hvad sker der efter laserbehandling?

Laseren trænger igennem hudens overflade og ned til hårsækkene. Nede ved hårsækken opfanges lyset og omdannes til varme (ca. 70°), som destruerer hårsækken. Det kræver pigment(melanin) i håret for, at laseren kan trænge ned til hårsækken og omdanne den til varme.