:

Hvorfor har jeg sort skærm?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvorfor har jeg sort skærm?
 2. Hvorfor vil min skærm ikke tænde?
 3. Hvad gør man hvis ens iPhone er gået i sort?
 4. Kan ikke genstarte iPhone?
 5. Hvorfor går min iPhone i sort?
 6. Kan ikke tænde min iPhone 11?
 7. Kan ikke genstarte iPhone 10?
 8. Kan sort skærm ramme dig?
 9. Hvad er sort skærm i Windows 10?
 10. Er sort-hvid skærm et problem?

Hvorfor har jeg sort skærm?

Vi vil se nærmere på nogle af de ting, der kan forårsage en sort eller tom skærm: Forbindelsesproblemer med din skærm. Problemer med opdatering af skærmkortdriveren. Problemer med de seneste systemopdateringer eller installationer.

Hvorfor vil min skærm ikke tænde?

Hvis indikatoren på skærmen vedbliver at være slukket, får skærmen ikke strøm fra enten stikkontakten i væggen eller netadapteren. Hvis du har en LCD-fladskærm, skal du tage skærmstrømkablet ud, vente ca. 30 sekunder, tilslutte kablet igen og derefter tænde skærmen. Dette nulstiller skærmens elektronik.

Hvad gør man hvis ens iPhone er gået i sort?

Hvis skærmen er sort eller frossen

 1. Tryk på knappen Lydstyrke op, og slip den hurtigt igen.
 2. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen.
 3. Tryk på sideknappen, og hold den inde, indtil Apple-logoet vises.

Kan ikke genstarte iPhone?

Hold den øverste knap nede, indtil mærket Sluk vises. Træk i mærket, og vent derefter i 30 sekunder, mens enheden slukker. Hvis din enhed er frossen eller ikke reagerer, kan du tvinge din enhed til at genstarte. Hvis du vil tænde enheden igen, skal du holde den øverste knap nede, indtil Apple-logoet vises.

Hvorfor går min iPhone i sort?

Løsning. Hold [Home-knap / Knappen Hjem] og [On-Off knap/ Tænd-Sluk knap] inde samtidig i minimum 10 sekunder, indtil der kommer Apple-logo frem på skærmen. Har du holdt knapperne nede i over 30 sekunder uden der er kommet logo på skærmen er Genstart / Force Restart ikke løsningen på problemet.

Kan ikke tænde min iPhone 11?

Tving en iPhone med Face ID til at starte igen Sådan tvinger du iPhone X, iPhone XS, iPhone XR og alle iPhone 11-, iPhone 12- og iPhone 13-modeller til at starte igen: Tryk på og slip hurtigt knappen Skru op, tryk på og slip hurtigt knappen Skru ned, og tryk på og hold derefter sideknappen nede.

Kan ikke genstarte iPhone 10?

iPhone X genstart

 • Tryk hurtigt for volumeknap 1 (op)
 • Tryk hurtigt for volumeknap 2 (ned)
 • Tryk i forlængelse på tænd/sluk knappen på højre side af din iPhone X og hold den nede indtil et Apple logo viser sig på skærmen. Slip herefter knappen.
 • Din iPhone X vil nu genstarte.

Kan sort skærm ramme dig?

 • Skulle det ramme dig, findes der faktisk en enkel løsning, som vi giver dig her. Du har sikkert hørt om sort skærm, enhver pc-ejers værste mareridt. Men sort-hvid skærm også et kendt problem, og en hel del mere mystisk, hvis det rammer dig.

Hvad er sort skærm i Windows 10?

 • En uheldig taste-kombination i Windows 10 resulterer i sort-hvid skærm. Skulle det ramme dig, findes der faktisk en enkel løsning, som vi giver dig her. Du har sikkert hørt om sort skærm, enhver pc-ejers værste mareridt.

Er sort-hvid skærm et problem?

 • Men sort-hvid skærm også et kendt problem, og en hel del mere mystisk, hvis det rammer dig. Internettet er fyldt med historier om pc-brugere i chok, fordi deres computer-skærm med ét mistede farverne. Hverken genstart, justering af skærmkablet eller andre logiske løsninger hjalp en tøddel.