:

Hvordan får jeg mit hår blankt?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan får jeg mit hår blankt?
  2. Hvordan får man sit hår til at dufte?
  3. Hvordan giver jeg mit hår fugt?
  4. Hvordan skal man tørre sit hår?
  5. Hvordan slipper jeg af med kruset hår?

Hvordan får jeg mit hår blankt?

For at opnå blankt hår er der først og fremmest et par ting, du skal huske, når du vasker hår:

  1. Sørg for altid at vaske shampoo og balsam grundigt ud af håret. Skyl håret indtil det ”knitrer”.
  2. Skyl efter med koldt vand. Det lukker hårskællene, som gør det mere blankt.
26. maj 2016

Hvordan får man sit hår til at dufte?

Miks nogle dråber af din yndlingsparfume med dit hårstylingprodukt, inden du kommer det i håret. Så vil du få hår, der både ser godt ud og dufter skønt. En anden måde at dit hår til at dufte dejligt på er ved at komme nogle dråber af din favorit-essentielle olie i din shampoo.

Hvordan giver jeg mit hår fugt?

Sørg for at tilføre dit hår fugt hver eneste dag Den absolut bedste måde at tilføre tørt hår fugt på er ved at bruge en hårkur 1-2 gange om ugen. Dog skal du stadig sørge for at bruge en fugtgivende shampoo og balsam også samt benytte varmebeskyttende hårprodukter, hvis du bruger føntørrer, krøllejern eller fladjern.

Hvordan skal man tørre sit hår?

Start med at tørre det ved lav hastighed og lav varme. På den måde undgår du, at håret overopheder. Det er en god ide at tørre håret i sektioner, også selvom det kan føles varmt, når du tørrer det på den måde, men dit hår skal være over 30 grader, før det tørrer.

Hvordan slipper jeg af med kruset hår?

Vask håret med en fugtgivende shampoo og tilføj yderligere fugt til håret ved at fordele en god conditioner i håret. Når du kommer ud af badet, så brug leave-in produkter som giver glans og fugt til håret. Dette vil nemlig tynge håret og holde det på plads, så du undgår elektrisk hår.