:

Hvordan skal en skede lugte?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan skal en skede lugte?
 2. Hvornår bliver en pige våd?
 3. Hvorfor lugter min skede af gær?
 4. Er det normalt at ens skede lugter?
 5. Hvordan får man en pige til at blive våd?
 6. Hvad sker der når piger bliver våde?
 7. Hvorfor lugter mit underliv?
 8. Hvorfor bliver jeg ikke våd når jeg er liderlig?
 9. Hvorfor bliver min kæreste ikke våd?
 10. Hvad betyder det at være våd?
 11. Hvorfor kan jeg ikke blive tændt?
 12. Hvorfor har jeg svært ved at blive liderlig?

Hvordan skal en skede lugte?

Alle lugter forskelligt fra underlivet, og lidt lugt er for det meste helt normalt. Når skeden er sund og rask, plejer udflåddet at lugte svagt og lidt syrligt, nogenlunde som yoghurt. Hvis udflåddet pludselig ændrer sig og begynder at lugte grimt, kan det være et tegn på forandringer.

Hvornår bliver en pige våd?

Der er en grund til, at kvinder bliver våde, når de har sex eller tænker på sex. For når man er våd, så er det dejligere at have sex. Hvis man er helt tør, så kan det nemlig godt gøre ondt. Derfor skal du være rigtig glad for, at du er våd.

Hvorfor lugter min skede af gær?

Gæret lugt fra skeden kan hænge sammen med skedesvamp Nogle gange vil udflåden have en svag brødagtig lugt, der virker muggen. Der er en god sandsynlighed for, at det er en gærinfektion – skedesvamp. Det kan normalt klares med stikpiller til skeden eller creme fra apoteket, der smøres på skeden.

Er det normalt at ens skede lugter?

Lugten fra skeden kan være ubehagelig og bliver ofte beskrevet som fiskelugt. Lugten kommer, fordi bakteriefloraen og surhedsgraden har ændret sig. Lugten kan blive kraftigere efter samleje, når sæd og udflåd bliver blandet.

Hvordan får man en pige til at blive våd?

Særligt at bruge en vibrator under sex – om det er alene eller med en partner – kan hjælpe. En silikonebaseret glidecreme kan også blive din bedste ven, creme på vandbasis tørrer hurtigt ud. Endelig er det en god idé at styrke blodcirkulationen i området med daglige knibeøvelser.

Hvad sker der når piger bliver våde?

Rent fysiologisk skyldes kvinders lubrikation, at blodkarrene omkring skeden (akkurat som mandens penis)fyldes med blod under seksuel ophidselse, og at en del af blodets væske presses igennem skedevæggen i form af en fedtet, gennemsigtig væske.

Hvorfor lugter mit underliv?

Lugten kommer, fordi bakteriefloraen og surhedsgraden har ændret sig. Lugten kan blive kraftigere efter samleje, når sæd og udflåd bliver blandet. Det er fordi sæd er alkalisk (basisk) og vaginalsekret er surt, og de to ting sammen frigør den typiske fiskelugt.

Hvorfor bliver jeg ikke våd når jeg er liderlig?

Det er helt normalt ikke at kunne blive våd Nej, man kan godt føle sig tændt uden at være våd, f. eks. efter en fødsel, hvor kroppens hormoner er meget omskiftelige, eller i forbindelse med forskellige former for medicin og penicillin. Østrogenmangel giver tørre slimhinder ...

Hvorfor bliver min kæreste ikke våd?

Men måske skal du tage en pause fra samleje og blot vænne dig til fysisk kontakt med din kæreste, mens du hele tiden er opmærksom på at slappe af og trække vejret helt ned i underlivet. På den måde vil din krop lære at nyde den fysiske kontakt med din kæreste, og efter et stykke tid vil din lyst komme tilbage.

Hvad betyder det at være våd?

i flydende tilstand og endnu ikke tør eller størknet om maling m.m.

Hvorfor kan jeg ikke blive tændt?

Brevkasse: Jeg har svært ved at blive tændt! Du skal lytte efter, hvad din kæreste siger og øve dig i at slappe af. Du skal nemlig intet andet præstere end at nyde det der sker. Du tror, at du skal alt muligt andet, men det er faktisk ikke tilfældet, sex handler om at nyde at modtage og nyde at give.

Hvorfor har jeg svært ved at blive liderlig?

Brevkasse: Jeg har svært ved at blive tændt! Du skal lytte efter, hvad din kæreste siger og øve dig i at slappe af. Du skal nemlig intet andet præstere end at nyde det der sker. Du tror, at du skal alt muligt andet, men det er faktisk ikke tilfældet, sex handler om at nyde at modtage og nyde at give.