:

Hvad har brudgommens mor på?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad har brudgommens mor på?
  2. Hvem skal være Bestman?
  3. Hvad skal brudgommen have på?
  4. Hvem skal være brudepige?
  5. Hvornår skal best man holde tale?
  6. Hvor sidder knaphulsblomsten?

Hvad har brudgommens mor på?

Mødrene til bruden og brudgommen skal kende brylluppets stil og vælge en kjole, der passer godt sammen med resten af ​​brylluppet. For eksempel, hvis brylluppet er formelt, og brudekjolen og brudepigernes kjoler alle er i gulvlængde, bør mødrene til brudgommen og bruden vælge en gulvlang kjole, der er mere formel.

Hvem skal være Bestman?

En forlover, også kaldet en best man, er brudgommens hjælper på bryllupsdagen. En best man skal stå for alt lige fra at arrangere polterabend for brudgommen til at stå for gode selskabslokaler til den store dag. På bryllupsdagen er det forloveren, der overrækker vielsesringene samt hjælper gæsterne med praktiske ting.

Hvad skal brudgommen have på?

Gommens påklædning er i dag meget fri, og du kan vælge at bære gråt, blåt, sort, smoking eller kjole og hvidt. Der er mange, som ikke føler sig godt tilpas i smoking eller kjole og hvidt, men som alligevel ifører sig tøjet for at se så præsentabel ud som muligt.

Hvem skal være brudepige?

Ifølge traditionen er brudepigen brudens hjælper før og under selve brylluppet og bruden kan vælge ligeså mange brudepiger som hun ønsker. Som regel vælger bruden én søster eller veninde som brudepige og denne person hjælper så til med mange af de praktiske opgaver.

Hvornår skal best man holde tale?

Under bryllupsmiddagen er det en tradition, at forloveren holder sin tale som nr. 4 i talerækkefølgen.

Hvor sidder knaphulsblomsten?

Knaphulsblomster kaldes også brystbuketter, da den skal placeres på mandens øvre bryst. Sådan en knaphulsblomst kan se ud på mange forskellige måder. Typisk er det en enkelt blomst og lidt grønt, som matcher blomster og grønt i brudebuketten, der er bundet sammen med en speciel nål.