:

Hvad koster en brugt Audi?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad koster en brugt Audi?
 2. Hvor meget kan jeg få for min bil?
 3. Hvem ejer Audi?
 4. Hvem producerer Audi?
 5. Hvor får man mest for sin brugte bil?
 6. Hvad er bilen værd FDM?
 7. Hvem ejer Kia og Hyundai?
 8. Hvem laver motor til Audi?
 9. Hvor køber bilforhandler deres biler?

Hvad koster en brugt Audi?

 • Audi A4. 40 TFSi Sport Avant S-tr. 369.900 kr. 52.000. 2019. Benzin.
 • Audi A4. 40 TFSi Sport Prestige Avant S-tr. 384.900 kr. 37.000. 2019. Benzin.
 • Audi A4. 40 TFSi Sport Prestige Avant S-tr. 369.900 kr. 52.000. 2019. Benzin.
 • Audi A4. 40 TFSi Sport Prestige Tour Avant S-tr. 359.900 kr. 77.000. 2019. Benzin.

Hvor meget kan jeg få for min bil?

Hvad du kan få for din brugte bil afhænger af bilens antal kørte km, alder, stand, vedligeholdelse og naturligvis mærke, model og udstyrsvariant. Jo lavere kilometerantal, jo bedre vedligeholdelse og jo mere udstyr - jo mere kan du i reglen få for din bil.

Hvem ejer Audi?

Volkswagen, VW, tysk bilkoncern med hovedsæde i Wolfsburg. Koncernen har fabrikker i 27 lande og sælger biler under mærkerne Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Seat, Škoda, Porsche, Ducati, Scania, MAN og Volkswagen.

Hvem producerer Audi?

Audi, tysk bilmærke under VW-koncernen (Volkswagen). Grundlæggeren August Horch () forlod bilfabrikken Horch og stiftede i 1910 et nyt firma, Audi. Firmaet koncentrerede sig om sportslige og luksuøse biltyper.

Hvor får man mest for sin brugte bil?

Sælg din bil til forhandler Mange vælger at lade deres bil gå i bytte ved køb af en ny, men du kan også sagtens køre ned til en forhandler og få en pris for din brugte bil, selvom du ikke køber en ny der. Det er nemt, hurtigt og sparer dig for mange hovedpiner hvis du ikke har mod på at sælge bil privat.

Hvad er bilen værd FDM?

FDM bilvurdering – bilagent.fdm.dk/bilvurdering FDM som er motorejernes organisation, tilbyder også at beregne hvad din bil er værd. Den gratis vurdering hos FDM tager kun højde for model, kilometerstand og din egen vurdering af bilens stand. Mod betaling tilbyder FDM at lave en såkaldt “Garanteret pris” på bilen.

Hvem ejer Kia og Hyundai?

Kia Motors (koreansk: 기아자동차) KRX: 000270 er en sydkoreansk bilproducent og bilmærke. Virksomheden har hovedsæde i Seoul og er delvist ejet af konglomeratet Hyundai Motor Group gennem forskellige aktiebesiddelser og er dermed i familie med Hyundai Motor, som ved udgangen af 2011 ejede 33,99 % af Kia Motors.

Hvem laver motor til Audi?

Audi
ModerselskabVolkswagen
DatterselskaberQuattro GmbH
Eksterne henvisninger
http://www.audi.com

Hvor køber bilforhandler deres biler?

Danmarks bedste bilauktion Vi sælger mest på Autocom.dk. Det er professionelle mennesker, man har i den anden ende, og det går let og hurtigt at sælge.