:

Hvor god er en kombineret vaskemaskine og tørretumbler?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor god er en kombineret vaskemaskine og tørretumbler?
 2. Hvad er målene på en vaskemaskine?
 3. Er det godt med en vaske tørremaskine?
 4. Hvor mange år holder en vaskemaskine?
 5. Hvordan fungerer kombineret vaskemaskin og Tørketrommel?
 6. Hvad er en kombi vaskemaskiner?
 7. Hvilken vaskemaskine holder længst?
 8. Hvad skal man kigge efter når man køber vaskemaskine?
 9. Hvordan tørrer en vaske tørremaskine?
 10. Kan det betale sig at reparere en vaskemaskine?
 11. Hvad er en kombimaskine?
 12. Er kombineret vaskemaskin og Tørketrommel bra?
 13. Hvilket vaskemiddel til IDOS?
 14. Hvilket mærke vaskemaskine er bedst?
 15. Hvor mange omdrejninger skal en vaskemaskine have?
 16. Hvad er en vaske-tørremaskine?
 17. Hvilken vaskemaskine er bedst?
 18. Hvor lang tid er det for at vaske tøjet?

Hvor god er en kombineret vaskemaskine og tørretumbler?

Men mange mennesker overvejer, hvor god den kombinerede vaskemaskine og tørretumbler er sammenlignet med to separate maskiner. Svaret er, at næsten alle kombinerede maskiner på markedet i dag vasker lige så godt og har samme energiforbrug som en almindelig vaskemaskine. Tørringseffektiviteten er den store forskel.

Hvad er målene på en vaskemaskine?

De fleste vaskemaskiner er 60 cm i bredden, 85 cm i højden (passer under en bordplade på 90 cm i højden) og 60 cm i dybden.

Er det godt med en vaske tørremaskine?

Hvis dit behov for at tørre tøj i maskine er begrænset og du samtidig gerne vil spare plads, er en vaske-tørremaskine en rigtig god løsning. Omvendt er en separat vaskemaskine og tørretumbler en anelse mere effektivt. Fordele ved vaske-tørremaskine: Pladsbesparende.

Hvor mange år holder en vaskemaskine?

De fleste forventer, at levetiden på en vaskemaskine er 9-10 år. Men en tidligere undersøgelse fra 2016 viser, at mange oplever problemer inden for de første 4 år af vaskemaskinens levetid.

Hvordan fungerer kombineret vaskemaskin og Tørketrommel?

En vaskemaskine med tørretumbler bruger kondensprincippet, det betyder at den bruger vand i stedet for luft, til at afkøle dampen fra tørringen. Dette gør også at den har et højere vandforbrug, end to separate maskiner. De fleste vasketørremaskiner bruger mellem 6 og 13 liter, til at tørre et enkelt kilo tøj.

Hvad er en kombi vaskemaskiner?

Har du ikke plads til vaskemaskine og tørretumbler i hjemmet, så er det oplagt med en kombineret vaske-tørremaskine. Især til små husholdninger, der til tider har brug for at tumble, men ikke har plads til en separat tørretumbler, er vaske-tørremaskinen et ideelt alternativ til to individuelle maskiner.

Hvilken vaskemaskine holder længst?

Kulfri motor: Holder længst tid, er mere stabil, larmer betydeligt mindre og er mere energivenlig. Mange vaskemaskiner med kulfri motor har grundet den længere levetid 10 års motorgaranti. Hos Skousen anbefaler vi, at du vælger en kulfri motor, hvis du ønsker en vaskemaskine med lang levetid.

Hvad skal man kigge efter når man køber vaskemaskine?

Hvad bør du i øvrigt lægge mærke til?

 • Støjniveau: Støjniveauet har betydning, hvis maskinen står i eller tæt på opholdsrum.
 • Antal programmer: Vaskemaskiner har ofte et utal af programmer, men i realiteten klarer de fleste sig med tre-fire programmer.
 • Holdbarhed: Billige vaskemaskiner holder som regel ikke i så mange år.

Hvordan tørrer en vaske tørremaskine?

I vaske-tørremaskinen bliver tøjet tørret ved en højere temperatur end i en almindelig tørretumbler. Det betyder, at det føles mere varmt og fugtigt, lige når det kommer ud af maskinen. Lad det afdampe lidt, inden du lægger det sammen - så bliver det hurtigt helt tørt og lige til at lægge i skabet.

Kan det betale sig at reparere en vaskemaskine?

Det kan altid betale sig at få hvidevarerne repareret i den tid man har garanti og reklamationsret, men efter den tid skal man vurdere vaskemaskinens værdi; pris, kvalitet og type af fejl. På bedre og dyrere vaskemaskiner tilbyder producenten ofte en længere garantitid, hvilket sikrer, at du kan have den i længere tid.

Hvad er en kombimaskine?

Hvis du vælger en af de store stationære maskiner, får du en maskine, der har flere typer maskiner i samme maskine. Det er selvsagt derfor, det kaldes for en kombimaskine. Og den bliver brugt af både privatpersoner, professionelle, industri og erhverv.

Er kombineret vaskemaskin og Tørketrommel bra?

Fordele ved en kombi vaskemaskine tørretumbler: Pladsbesparelse: Som nævnt tidligere kan man spare pladsen for én maskine, ved at få to kombineret i én. Købspris: En vaske-tørremaskine koster omtrent det samme som en vaskemaskine (måske en anelse mere). Herved sparer du de penge du skulle have brugt på tørretumbleren.

Hvilket vaskemiddel til IDOS?

Dette betyder at dine to mest almindelige vaskemidler kan doseres automatisk. Når du har brug for at dosere manuelt med særligt vaskemiddel til f. eks. finvask eller uldvask, eller vaskepulver til hvid vask, gør du det i sæbeskuffens venstre rum.

Hvilket mærke vaskemaskine er bedst?

Liste over de 25 vaskemaskiner, der klarer sig bedst i test og bedst blandt 4.880 anmeldelser....Mærke

 • AEG(2)
 • Blomberg(5)
 • Bosch(5)
 • Gorenje(1)
 • LG(2)
 • Miele(6)
 • Samsung(1)
 • Siemens(3)

Hvor mange omdrejninger skal en vaskemaskine have?

Det kan ligge mellem 10 omdrejninger i minuttet. Jo flere omdrejninger, jo mere slider du på tøjet. Til gengæld bliver det mere tørt, og du behøver derfor ikke give det den store tur i tørretumbleren eller vente længe på, at det tørrer på snoren.

Hvad er en vaske-tørremaskine?

 • En vaske-tørremaskine er et godt valg, hvis du har behov for at kunne tørre dit tøj hurtigt og ikke på anden måde har mulighed for at tørre tøjet. Du skal huske på, at en vaske-tørremaskine er en slags 2-i-1 løsning – og problemet med disse løsninger er engang imellem, at den ene løsning spænder ben for den anden.

Hvilken vaskemaskine er bedst?

 • AEG L7FBM862E – effektiv vaskemaskine med dampprogram 1 Topscorer – Tænk 2 Gode anmeldelser More ...

Hvor lang tid er det for at vaske tøjet?

 • Støjniveauet under vask er på 49 decibel, mens den under centrifugering kan snige sig op på 75 decibel. Det hurtigste vaskeprogram er på kun 15 minutter, og dette kan blandt andet bruges når tøjet blot skal genopfriskes.