:

Hvad koster en centralstøvsuger?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad koster en centralstøvsuger?
 2. Kan man støvsuge uden pose?
 3. Hvorfor centralstøvsuger?
 4. Hvordan virker en centralstøvsuger?
 5. Hvilken centralstøvsuger skal man vælge?
 6. Hvad er bedst støvsuger med eller uden pose?
 7. Hvordan tømmer man en Poseløs støvsuger?
 8. Hvad skal man kigge efter når man køber støvsuger?
 9. Hvordan støvsuger man korrekt?
 10. Hvad er en god sugeevne på en støvsuger?
 11. Hvor stor sugeevne skal en støvsuger have?
 12. Hvordan vaske gulvmopper?

Hvad koster en centralstøvsuger?

Hvis du skal købe en af dem, skal du slippe mellem 4.000 og 7.000 kroner. Til gengæld (undgår du udgifter til poser og filtre. Centralstøvsugerne kræver også installation i hjemmet, og de egner sig hovedsageligt til huse. En centralstøvsuger kræver ofte en professionel installation/ombygning af hjemmet.

Kan man støvsuge uden pose?

Poseløse støvsugere. Køb en poseløs støvsuger fra kendte mærker som Dyson, Electrolux eller AEG på føtex.dk og nyd friheden ved en smart og handy støvsuger uden pose. Du får selvfølgelig den samme gode sugeevne og høje kvalitet, som på støvsugere, hvor støvet bliver opsamlet i pose.

Hvorfor centralstøvsuger?

En centralstøvsuger sikrer dig et allergivenligt hjem og et sundere indeklima. Ved almindelige støvsugere, robotstøvsugere og lignende vil der altid blive blæst noget af den beskidte luft tilbage ud i huset. Det giver en ubehagelig lugt af gammelt støv og skidt, der bliver blæst ud i alle husets rum.

Hvordan virker en centralstøvsuger?

Selve støvsugeren står på loftet og der er udtag i gangen, i et værelse og i køkken/alrum. Du kobler din slange til små udtag i væggene og støvsuger starter automatisk, når du sætter slangen i, ligesom den automatisk slukker, når du fjerner slangen igen.

Hvilken centralstøvsuger skal man vælge?

Toppen af poppen. Denne model fra Nilfisk er også, som navnet antyder, den klart bedste. Prisen afspejler selvfølgelig også kvaliteten til en hvis grænse, men hvis man ønsker sig en centralstøvsuger som kan alt, i den komplette pakke, så er denne model det åbenlyse valg.

Hvad er bedst støvsuger med eller uden pose?

De poseløse støvsuger modeller er generelt gode til at rengøre glatte gulve. Hvis man har tæpper at støvsuge eller dyr, der fælder meget, er sugeevnen ofte bedre hos støvsugere med pose. Poseløse støvsugere kan larme en smule mere under støvsugningen end støvsugere med pose.

Hvordan tømmer man en Poseløs støvsuger?

Det afhænger af støvsugeren. De bedste modeller er indrettet således, at skidtet komprimeres i beholderen, så det ikke flyver ud i rummet, når den tømmes. Ved at holde en skraldepose hen over åbningen kan du let tømme den uden at få støv alle steder.

Hvad skal man kigge efter når man køber støvsuger?

Nogle støvsugere er bedst i små hjem eller hjem med mange gulvtæpper. Andre er bedst i store hjem eller hjem med gamle trægulve, trapper og så videre. Overvej også, hvor meget støvsugeren må larme og hvor lang ledningen skal være. Forbrugerrådet Tænk tester løbende de mest populære mærker.

Hvordan støvsuger man korrekt?

Sådan får du den mest effektive støvsugning

 1. Støvsug før du støver af. Det er en gammel skrøne, at du skal begynde rengøringen med at tørre støv af. ...
 2. Vælg den rigtige støvsuger. En støvsuger er ikke bare en støvsuger. ...
 3. Skift støvsugerfiltret. ...
 4. Støvsug dine møbler. ...
 5. Luft ud under støvsugningen. ...
 6. Smid gamle støvsugerposer ud.
18. feb. 2016

Hvad er en god sugeevne på en støvsuger?

Mange tror at jo højere watt en støvsuger har, jo bedre sugeevne har den. Men det er faktisk ikke helt korrekt. En støvsuger på 1200w kan godt støvsuge bedre end en støvsuger på 2200w. Watt er en betegnelse for strømforbrug og ydeevne.

Hvor stor sugeevne skal en støvsuger have?

Årligt energiforbrug skal være mindre end 43 kWh/år. Det nominelle effektoptag skal være mindre end 900 W. Lydeffektniveauet (støjniveauet) skal være mindre eller lig med 80 dB. Støvsugeren må højst udlede 1 % af det støv, den suger op.

Hvordan vaske gulvmopper?

Fyld en stor ren rengøringsspand med varmt vand tilsat lidt universalrengøringsmiddel. Dyp enten gulvmoppen eller fladmoppen ned i det varme sæbevand et par gange og pres gulvmoppen og /eller fladmoppen godt i presseren på din gulvmoppe- eller fladmoppespand. Dette gøres et par gange.