:

Hvilket Apple Watch skal jeg vælge?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvilket Apple Watch skal jeg vælge?
  2. Kan børn bruge Apple Watch?
  3. Hvilket Apple Watch er bedst til børn?
  4. Kan børn få Apple pay?
  5. Hvilke Apple Watch har mobilforbindelse?
  6. Kan man gå på nettet på Apple Watch?
  7. Hvor lang tid kan et Apple Watch holde strøm?

Hvilket Apple Watch skal jeg vælge?

Ud over en hurtigere processorchip har Series 7 alle de samme sensorer og funktioner som Series 6. Uret kommer både med og uden 4G-opkobling. Vil du have det bedste smartwatch og i hvert fald det bedste Apple Watch, så kommer du ikke uden om Apple Watch 7. Watch 7 koster fra cirka 3.000 kroner.

Kan børn bruge Apple Watch?

Du kan indstille og administrere Apple Watch for andre, der ikke har deres egen iPhone – for eksempel dit barn i skolealderen eller en forælder. Det kræver, at du er ansvarlig for familien eller forælder/værge i jeres familiedelingsgruppe.

Hvilket Apple Watch er bedst til børn?

4: Apple Watch SE til børn Med et Apple Watch SE har du mulighed for at se, hvor dit barn er henne, skrive beskeder, ringe og en række andre funktioner. En af de klare fordele ved et Apple Watch frem for et af de øvrige smartwatches til børn er, at du er sikker på, det fungerer, som det skal.

Kan børn få Apple pay?

Nej, Apple Pay fungerer kun på kompatible Apple-enheder.

Hvilke Apple Watch har mobilforbindelse?

Apple Watch Series 7- og Apple Watch SE-modellerne med mobilforbindelse og et aktivt dataabonnement giver dig mulighed for at ringe, sende beskeder og meget mere. Alt sammen uden din iPhone. Du kan foretage nødopkald, når du er i udlandet, bare ved at holde sideknappen inde.

Kan man gå på nettet på Apple Watch?

Dit Apple Watch bruger f. eks. Wi-Fi, hvis din iPhone er uden for Bluetooth-rækkevidde, men der findes et kompatibelt Wi-Fi-netværk. Hvis hverken Bluetooth eller Wi-Fi er tilgængeligt, og du har et mobilabonnement, kan Apple Watch-modeller med mobilforbindelse oprette forbindelse til mobilnetværk.

Hvor lang tid kan et Apple Watch holde strøm?

Op til 18 timer. Batteritid til en hel dag er baseret på 18 timer med følgende brug: 90 tidstjek, 90 notifikationer, 45 minutters brug af apps og 60 minutters træning med musikafspilning fra Apple Watch via Bluetooth. Apple Watch Series 7 (GPS) var forbundet til iPhone via Bluetooth under hele testen på 18 timer.