:

Hvilke Pokémon kort er værdifulde?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilke Pokémon kort er værdifulde?
 2. Hvordan ser man om et pokemonkort er sjældent?
 3. Hvad er det dyreste Pokémon kort i verden?
 4. Hvilke Pokémon kort skal man købe?
 5. Hvor meget er Charizard værd?
 6. Hvad betyder GX i Pokémon?
 7. Hvordan læser man et Pokemonkort?
 8. Hvad er prisen på Pokémon kort?
 9. Hvad er den bedste Pokémon pakke?
 10. Hvor meget er en Charizard værd?
 11. Hvor er det bedst at købe Pokémon kort?
 12. Hvilke Pokémon pakker er bedst?
 13. Hvor mange pokemons findes der 2021?

Hvilke Pokémon kort er værdifulde?

Pokémon-kort blev solgt for over YouTuberen Paul Logan (USA) har i 2021 købt/byttet sig til et PSA grade 10 Pikachu Illustrator kort til en samlet værdi af 5.275.000 dollars ifølge Guinness World Records. Dette er dermed, uden sammenligning, det dyreste Pokémon-kort i verden!

Hvordan ser man om et pokemonkort er sjældent?

Du kan se dit korts rarity nederst i højre hjørne. En cirkel betyder, at kortet er almindeligt (common) og vil ofte være i booster packs. En diamant betyder, at kortet er ualmindeligt (uncommon). En stjerne betyder, at kortet er rare – eller sjældent.

Hvad er det dyreste Pokémon kort i verden?

Pikachu-kortet blev solgt for 5,9 (!) millioner kroner! Der findes kun 40 eksemplarer af kortet (som vi kender til) og den var i near mint 7-tilstand. Illustrator Pikachu blev oprindeligt distribueret igennem et par tegnekokurrencer i 19 - så man kunne ikke købe dem, men vinde dem.

Hvilke Pokémon kort skal man købe?

Her kommer fem hurtige retningslinjer:

 • Gå efter GX eller EX kort, da de har meget liv og skade.
 • Gå efter store kort, da de bare syner af mere.
 • Gå efter de mest populære Pokemoner, som vi har listet op, især som GX eller store kort.
 • Det kan ofte bedre betale sig at købe bokse, da du ofte får både et stort og almindeligt GX.

Hvor meget er Charizard værd?

Pokémon Charizard EX 12/108 XY Evolutions Holo fra3.499 kr.

Hvad betyder GX i Pokémon?

Jumbo/Big (Gx, Ex & Mega) Disse kort er store Pokemon kort. De er ca. 2.5 gang større end alm. kort og bruges kun til at samle på.

Hvordan læser man et Pokemonkort?

Når du angriber, læser du det angreb du bruger og gør hvad der står. For hver 10 skade du tildeler din modstanders aktive Pokémon (eller andre Pokémoner i de sjældne tilfælde angrebet kan give skade på andre) skal der lægges en skademarkør ved den angrebne Pokémon.

Hvad er prisen på Pokémon kort?

Da Pokémon kort som sagt hele tiden ændrer sig i popularitet, kan man ikke sætte en fast pris på det kort du har i din samling. Derfor er den nemmeste måde altid at tjekke Ebay for priser.

Hvad er den bedste Pokémon pakke?

GX Pokémonkort. Når en pakkeløsning indeholder GX Pokémonkort, er de altid i god stand, ægte og hvis der er mere end et er de alle forskellige. GX Pokémonkort er blandt de sjældneste og stærkeste Pokémonkort fra Sun & Moon serierne ().

Hvor meget er en Charizard værd?

Laveste pris for Pokémon Charizard EX 12/108 XY Evolutions Holo er 3.499 kroner. Det er den bedste pris lige nu hos 1 butik.

Hvor er det bedst at købe Pokémon kort?

Køb dine Pokémon kort på føtex.dk Det er altid spændende at få en pakke Pokémonkort, da man aldrig kan vide med sikkerhed, hvad man får - måske et kort med Charizard, Pikachu eller alle de andre faviritter.

Hvilke Pokémon pakker er bedst?

GX Pokémonkort. Når en pakkeløsning indeholder GX Pokémonkort, er de altid i god stand, ægte og hvis der er mere end et er de alle forskellige. GX Pokémonkort er blandt de sjældneste og stærkeste Pokémonkort fra Sun & Moon serierne ().

Hvor mange pokemons findes der 2021?

Spillet findes på forskellige sprog. Det er den engelske version, der er mest udbredt i Danmark. Der findes ca. 600 ”Pocket Monsters” i det såkaldte Pokedex, der er en database hos spillet over de figurer, som det indeholder.