:

Kan hår stoppe toilettet?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan hår stoppe toilettet?
 2. Hvilket toilet skal jeg vælge?
 3. Kan man smide vatrondeller i toilettet?
 4. Hvad må man ikke komme i toilettet?
 5. Hvorfor stopper mit toilet?
 6. Kan man smide en tampon i toilettet?
 7. Hvad er bedst Ifö eller Gustavsberg?
 8. Hvad betyder det at et toilet er Rimless?
 9. Kan man skylle vådservietter ud i toilettet?
 10. Kan man skylle bind ud?
 11. Hvorfor trækker toilettet ikke ordentligt ud?
 12. Hvordan fungerer afløbspumpe?
 13. Kan man skylle tamponer ud i toilettet?
 14. Hvordan smider man en tampon ud?
 15. Hvilket ifø toilet skal jeg vælge?

Kan hår stoppe toilettet?

Smid ikke hår, vat og vatpinde, bind, tamponer og bleer, kontaktlinser, vådservietter og engangsvaskeklude, cigaretskodder, olie, fedtrester eller lignende i toilettet. Det kan sætte sig fast og forårsage driftstop i dit afløb, i kloak systemet på vej til renseanlægget og på renseanlægget.

Hvilket toilet skal jeg vælge?

Du skal tage stilling til, om du vil have et klassisk toilet, som står på gulvet, eller om du vil have et toilet, der er væghængt. Man kan få toiletter, som er væghængt, hvor cisternen også er indbygget i toilettet. Men det mest almindelige er et væghængt toilet, hvor cisternen er indbygget i væggen.

Kan man smide vatrondeller i toilettet?

Vådservietter, fiberklude, vatpinde, hår, kondomer, vatrondeller, bind og tamponer må IKKE komme i toilettet. Sådan noget affald skal i skraldespanden i stedet for.

Hvad må man ikke komme i toilettet?

Alt andet end toiletpapir og organisk materiale fra din krop må IKKE komme i toilettet. Bleer, bind, tamponer, trusseindlæg, kondomer, vatpinde, engangsvaskeklude, hår og cigaretskodder skal i affaldsposen.

Hvorfor stopper mit toilet?

Hvis du døjer med et tilstoppet toilet og ikke umiddelbart kan finde årsagen til det, bør du begynde med at putte opvaskemiddel i kummen efterfulgt af en spand vand. Vandet skal gerne hældes i på én gang, så trykket fra alt vandet måske kan løsne dét, der sidder fast.

Kan man smide en tampon i toilettet?

hygiejnebind og tamponer skal ikke i toilettet, men i skraldespanden. De bliver revet i stykker på rejsen væk fra toilettet, og de kan sætte sig som en stor prop, der stopper afløbene.

Hvad er bedst Ifö eller Gustavsberg?

Ifö er et kendt og udbredt mærke som man kan få reservedele til, de to Ifö toiletter vi har nu, har været i brug i 30 år, hvilket er en ok holdbarhed. Gustavsberg Nautic 5500L ser også ud til at være et udmærket toilet, da det også skulle være kondensfrit.

Hvad betyder det at et toilet er Rimless?

toiletsæde. Toilettet er "Rimless", hvilket betyder, at det ikke har en skyllekant, hvor der kan samles skidt og snavs. Toilettet er derfor ekstra rengøringsvenligt.

Kan man skylle vådservietter ud i toilettet?

Smid ikke hår, vat og vatpinde, bind, kontaktlinser, vådservietter, cigaretskodder, fedtrester og lignende i toilettet. Det kan sætte sig fast i dit afløb eller i renseanlæggets pumper og forårsage driftstop.

Kan man skylle bind ud?

Skyl aldrig bind og tamponer i toilettet. Det gælder også for dem, der er nedbrydelige. Den eneste undtagelse er produkter, der er mærket med at det kan skylles ud.

Hvorfor trækker toilettet ikke ordentligt ud?

Når toilettet ikke skyller korrekt Men lige så snart skylleknappen ikke virker, er halvdelen af toilettets funktionalitet væk. Der kan være flere årsager til at du ikke kan skylle ud i toilettet. Det hænger oftest sammen med at skylleknappen ikke er monteret korrekt - eller sidder helt fast.

Hvordan fungerer afløbspumpe?

Afløbspumpen er den pumpe, som tømmer det snavsede vand af opvaskemaskinen. Den er mindre end spulepumpen og sidder ofte i forbindelse med "sumpen", som er den fordybning i bunden af maskinen, hvor finfiltret også sidder.

Kan man skylle tamponer ud i toilettet?

Når du har fjernet den, kan du vikle tamponen ind i toiletpapir og komme den i skraldespanden eller affaldsbeholderen til hygiejnebind. Du må ikke skylle den ud, da det kan stoppe toilettet. Vask altid hænder, når du har kasseret en tampon.

Hvordan smider man en tampon ud?

Bortskaffe altid bind og tamponer (selv dem, der er nedbrydelige) som restaffald. Mange forbrugere pakker tamponer ind i toiletpapir, før de smider dem i skraldespanden. Mange offentlige toiletter har deres egne hygiejneposer til at smide bind og tamponer ud. Brug disse i stedet for at skylle tamponen ud i toilettet.

Hvilket ifø toilet skal jeg vælge?

Men det er heldigvis forholdsvist nemt, at finde ud af hvilken model dit eksisterende Ifö toilet er. Rent praktisk skal du se på skylleknappen. Skylleknappen viser nemlig ofte fabrikantens navn. Har du et Ifö toilet kan du sammenligne skylleknappen med de modeller som er i vores produktkatalog.