:

Hvad er det bedste toilet?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er det bedste toilet?
 2. Hvor mange gange er det normalt at gå på toilettet?
 3. Hvor lang tid tager det at skifte et toilet?
 4. Hvad er et toilet uden Skyllekant?
 5. Hvor meget fylder et Hængetoilet?
 6. Hvilken type toilet?
 7. Hvorfor skider jeg 3 gange om dagen?
 8. Hvorfor skal jeg på toilettet hele tiden?
 9. Hvad koster det at få skiftet et toilet?
 10. Er det svært at skifte toilet?
 11. Hvad er Rimfree?
 12. Hvad betyder Multikvik?
 13. Hvor meget plads skal man bruge til et væghængt WC?
 14. Hvor meget plads rundt om toilet?
 15. Hvad er en Skyllerand?

Hvad er det bedste toilet?

Toilet med eller uden skyllekant

 • Ved svenske Ifö hedder den smarte teknologi Ifö Rimfree.
 • Laufens toiletter uden skyllerand finder du under navnet Laufen Pro Rimless.
 • Gustavsberg toiletter med den smarte teknologi kaldes Gustavsberg Hygienic Flush.

Hvor mange gange er det normalt at gå på toilettet?

Små børn har 1-2 afføringer, og større børn har normalt afføring 1 gang dagligt. Hos voksne siger man, at mellem 3 gange dagligt eller hver 3. dag er normalt. Ofte mærker man afføringstrangen omkring en halv times tid efter, man har spist et måltid.

Hvor lang tid tager det at skifte et toilet?

Hvad koster udskiftning af toilet Dertil skal du så regne med 2-3 timers arbejdsløn til VVS-manden á omkring 550-600 kroner i timen. Så udgiften til håndværkeren svarer stort set til besparelsen på vandforbruget allerede det første år.

Hvad er et toilet uden Skyllekant?

Fordele ved gulvstående toiletter uden skyllekant Ved at vælge et toilet uden skyllekant, kan man gøre helt rent med wc-børsten samtidig med at den tynde vandrette liste rundt i skålen sikre, at vandet effektivt forbliver i skålen og skyller rent helt op og rundt i hele skålen.

Hvor meget fylder et Hængetoilet?

Der skal ved et væghængt toilet også tages højde for, at cisternen og installationen skal gemmes af vejen inde bag en væg. Der er oftest ikke plads i den eksisterende væg. Det kræver et hulrum med dimensioner på ca. højde 120 cm, bredde 60 cm og dybde på 20 cm.

Hvilken type toilet?

Som oftest bliver toilettet udskiftet, når man renoverer sit badeværelser. Har man et gulvstående toilet, vil det oftest blive udskiftet med et væghængt. Grunden er, at det er nemmere at rengøre rundt om en væghængt toiletskål. Et andet argument for at vælge et væghængt, er at de er pladsbesparende i et badeværelse.

Hvorfor skider jeg 3 gange om dagen?

Hvis du har mere end tre daglige løse afføringer i mere end fire uger, har du kronisk diarré. Kronisk diarré skyldes, at du enten optager mindre væske fra tarmen, udskiller mere væske fra tarmen, eller har en hurtigere passage i tarmen.

Hvorfor skal jeg på toilettet hele tiden?

Hvis man har stærk trang til at tisse, hyppigt skal tisse og/eller skal tisse om natten, bør man kontakte sin læge. For at komme årsagen nærmere vil lægen bede om et væske-vandladningsskema. Herefter skal man nedskrive, hvor ofte man går på toilettet, og hvor meget urin, der kommer hver gang.

Hvad koster det at få skiftet et toilet?

Et toilet kan variere meget i pris alt afhængigt af kvalitet, design og funktioner. Det betyder, at et toilet kan koste alt fra 1.000 kr. og op efter. De almindelige gulvstående toilettet ligger oftest i prisklassen fra omkring 1.000-10.000, hvor de væghængte toiletter er en smule dyre.

Er det svært at skifte toilet?

Der er dog ingen grund til panik, hvis toilettet henleder tankerne på Sojvettiden, for det er heldigvis hverken dyrt eller besværligt at skifte toilettet ud. Trænger dit fritstående toilet til at blive skiftet, er det hverken en synderligt dyr eller besværlig operation.

Hvad er Rimfree?

Væghængt toilet uden skyllekant Designet på et toilet uden skyllerand (Rimfree, rimless, uden skyllekant) gør, at bakterier og snavs ikke har nogen steder at gemme sig og toilettet er nemt at holde rent og hygiejnisk.

Hvad betyder Multikvik?

I toilettets kumme fandt vi en Multikvik, sådan en plastik dims man sætter på røret i gulvet, for nem montering af toilet, så var der en pakke skruer til gulv montering inkl. plastik dutter til at sætte på skruerne. Sidste tilbehør i pakken var plastisk dutter, man kunne bruge, hvis man vælger at lime toilettet.

Hvor meget plads skal man bruge til et væghængt WC?

Der skal ved et væghængt toilet også tages højde for, at cisternen og installationen skal gemmes af vejen inde bag en væg. Der er oftest ikke plads i den eksisterende væg. Det kræver et hulrum med dimensioner på ca. højde 120 cm, bredde 60 cm og dybde på 20 cm.

Hvor meget plads rundt om toilet?

Ifølge bygningsreglementet skal der være 110 cm fri plads foran toilettet. Ved ombygning kan mindre gøre det, hvis indretningen i øvrigt er hensigtsmæssig. Regn dog med mindst 60 cm. Fra midten af toilettet skal der være mindst 40 cm fri plads til hver side.

Hvad er en Skyllerand?

Traditionelle toiletter har en skjult indvendig skyllekant (skyllerand), som leder vandet rundt i toiletskålen og denne er næsten umulige at gøre ren.