:

Hvad koster det at leje ski og støvler?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad koster det at leje ski og støvler?
 2. Kan man leje skiudstyr?
 3. Kan det betale sig at købe ski?
 4. Hvilken str skistøvle?
 5. Hvilke skistøvler skal jeg vælge?
 6. Hvor meget koster en skiferie pr person?
 7. Hvor meget koster en skiferie i gennemsnit?
 8. Kan man købe brugte skistøvler?
 9. Hvilke ski skal jeg leje?
 10. Er skiferie dyrt?
 11. Hvad koster liftkort Wagrain?
 12. Hvad er en god skistøvle?

Hvad koster det at leje ski og støvler?

Hvis du ikke selv medbringer ski og skistøvler, så afsæt 600-900 kroner til leje af et komplet skisæt bestående af ski, skistøvler og skistave. Typisk har du mulighed for at vælge forskellige kategorier af lejeski. Jo bedre, desto dyrere.

Kan man leje skiudstyr?

Hos os kan du både spare tid og penge, hvis du blot ikke ønsker at investere i vores kæmpe udvalg af skiudstyr endnu. Vi tilbyder leje til børn og voksne samt leje af støvler, stave samt pakkeløsninger. Her er der både tid, penge og frustrationer sparet ved, at leje dit skiudstyr hjemmefra hos os.

Kan det betale sig at købe ski?

Har du flere børn, som kan arve hinandens udstyr, kan det måske betale sig, og rejser I på skiferie flere gange om året, er det nok værd at overveje. Skiudstyr til børn er typisk billigere end til voksne, og i vores undersøgelse fandt vi sæt med ski, støvler og stave til børn for under 2.000 kroner.

Hvilken str skistøvle?

Du kan sagtens selv måle dit mondopoint ved at stille dit på noget papir, markere hælens og storetåen på papiret og derefter måle længden i cm. Du skal bare runde ned eller op til nærmeste mondopoint. Jeg måler fx 29,2 og passer skistøvler i str 29 mondopoint. Husk altid at brug tynde sikker når du prøver skistøvler.

Hvilke skistøvler skal jeg vælge?

boot flex tabel

NiveauMændBørn
ØvetFlex: 80-100Flex: 40-60
AvanceretFlex: 90-120Flex: 60-70
EkspertFlex: 100-130Flex: 70-90
Professionel racingFlex: 140-150Flex: 100-110

Hvor meget koster en skiferie pr person?

Det koster som minimum 2.500-4.000 DKK pr. person også har du det billigste udstyr du kan få. Skal du have ski, bindinger, skistøvler, skistave eller snowboard, snowboardstøvler, snowboardbindinger – så er det hurtigt 4-7.000 DKK oven i prisen ovenfor.

Hvor meget koster en skiferie i gennemsnit?

En skiferie kan hurtig ende som "VM i udstyr", men før du køber dig fattig, er det en god idé at sætte dig ind i, hvor det bedst kan betale sig at lægge pengene. Hvis du ikke selv har skiudstyr og skitøj, og gerne vil afsted i uge syv, så skal du imidlertid regne med at bruge op mod 30.000 kroner.

Kan man købe brugte skistøvler?

Nye eller brugte skistøvler: Selv om vi ikke anbefaler, at du køber dine ski brugte, så anbefaler vi endnu mindre, at du køber dine støvler brugte. Det er simpelthen et 'no go'. Det er afgørende, at støvlerne passer til din fod, og det kommer de aldrig til, når de er gået til af en anden.

Hvilke ski skal jeg leje?

En ski der skal udlejes mange gange stiller særlige krav. Den er typisk lavet mere solidt end andre ski. Ofte er en udlejningski stivere og med kraftigere kanter end ski der ikke er lavet til udlejning.

Er skiferie dyrt?

Hvis du ikke selv har skiudstyr og skitøj, og gerne vil afsted i uge syv, så skal du imidlertid regne med at bruge op mod 30.000 kroner. »Så det er bare en dyr ferieform,« fortæller Troels Kjems.

Hvad koster liftkort Wagrain?

Priserne i Wagrain

 • PrisLiftkort. 6 dages liftkort koster 2130 DKK for en voksen. ...
 • Pris på Leje skiudstyr. Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK. ...
 • Restauranter. Wagrain har super mange spisesteder, der er blandt andet Riverside Pub, Kühberg Alm, Almmonte, Lomardi, Prechtlstadl og mange flere.

Hvad er en god skistøvle?

Mere om Tecnica Mach skistøvler Tecnica sørger for at tage din oplevelse i sneen til næste niveau, når du kan tage en skistøvle på uden at have lyst til at tage den af så hurtigt som muligt. Det er en robust skistøvle, som især er god til den øvede skiløber med erfaring på skibakkerne.