:

Hvordan tjekker man om Pokémon kort er ægte?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan tjekker man om Pokémon kort er ægte?
 2. Hvad er det dyreste Pokémon kort?
 3. Hvor kan jeg se hvad mine Pokémon kort er værd?
 4. Hvad betyder tallene på Pokémon kort?
 5. Hvad er det dyreste i hele verden?
 6. Hvordan sorterer man Pokémon kort?
 7. Hvilke Pokémon kort er bedst?
 8. Hvilke Pokémon kort er mest værd?
 9. Hvor meget koster verdens dyreste Pokémon kort?

Hvordan tjekker man om Pokémon kort er ægte?

Den letteste måde at fange et falsk Pokémon-kort på er ved at se og mærke på overfladen. Alle ægte kort har en mat overflade, med mindre det er et Full Art eller Secret/Hyper rare kort. Mange af de falske kort, som vi har set, har en glansfuld overflade, der både ser og mærkes meget glat.

Hvad er det dyreste Pokémon kort?

Kender du ikke lige værdien af de forskellig Tesla-modeller, kan vi afsløre for dig, at en Tesla Model 3 koster cirka 400.000 kroner. Man faktisk er DBAs dyreste Pokémonkort endnu mere værd. Kortet er nemlig vurderet til at være intet mindre end en 500.000 kroner værd.

Hvor kan jeg se hvad mine Pokémon kort er værd?

På hjemmesiden cardmarket.com kan du til enhver tid slå dit Pokémon-kort op og finde serienummeret, vurdering og på den måde finde ud af, om dit kort er sjældent eller populært. Hvis det er er det, så kan det være mere end 1.000 kroner værd.

Hvad betyder tallene på Pokémon kort?

HP værdien ses i øverste højre hjørne, og er et udtryk for hvor mange liv Pokemon'en har, altså hvor meget den kan klare i kamp. Her kan også andre ting spille ind som fx Gx kraft, som ses i Gx-feltet midt på kortet. Disse tal under billede repræsenterer Pokemon'ens angrebs kraft.

Hvad er det dyreste i hele verden?

Hvad er den dyreste vare i verden? Der er så mange dyre ting i verden, men den dyreste vare er et 100 fods skib Super Yacht, der er værd at kæmpe 4.5 milliarder dollars.

Hvordan sorterer man Pokémon kort?

Et kort skal være i nærmest perfekt stand for ikke at tabe værdien – derfor anbefales det altid at opbevarer kortene i sleeves, som er små plastiklommer.

Hvilke Pokémon kort er bedst?

Her kommer fem hurtige retningslinjer:

 • Gå efter GX eller EX kort, da de har meget liv og skade.
 • Gå efter store kort, da de bare syner af mere.
 • Gå efter de mest populære Pokemoner, som vi har listet op, især som GX eller store kort.
 • Det kan ofte bedre betale sig at købe bokse, da du ofte får både et stort og almindeligt GX.

Hvilke Pokémon kort er mest værd?

Pokémon-kort blev solgt for over YouTuberen Paul Logan (USA) har i 2021 købt/byttet sig til et PSA grade 10 Pikachu Illustrator kort til en samlet værdi af 5.275.000 dollars ifølge Guinness World Records. Dette er dermed, uden sammenligning, det dyreste Pokémon-kort i verden!

Hvor meget koster verdens dyreste Pokémon kort?

Pikachu-kortet blev solgt for 5,9 (!) millioner kroner! Der findes kun 40 eksemplarer af kortet (som vi kender til) og den var i near mint 7-tilstand. Illustrator Pikachu blev oprindeligt distribueret igennem et par tegnekokurrencer i 19 - så man kunne ikke købe dem, men vinde dem.