:

Er Whirlpool et godt mærke?

Indholdsfortegnelse:

 1. Er Whirlpool et godt mærke?
 2. Hvem laver Whirlpool?
 3. Hvad er det bedste køleskab?
 4. Er Whirlpool og Bauknecht det samme?
 5. Hvem producerer cylinda hvidevarer?
 6. Er Samsung køleskabe gode?
 7. Hvad skal man kigge efter ved køleskab?
 8. Er Bauknecht tysk?
 9. Er Voss og AEG det samme?
 10. Hvem producerer cylinda?
 11. Hvem ejer ASKO Vølund?
 12. Hvad er ventileret køl?

Er Whirlpool et godt mærke?

Whirlpool har under hele forløbet, ydet en elendig kundeservice og jeg vil derfor på det kraftigste, fraråde enhver at anskaffe sig produkter fra Bauknecht/Whirlpool.

Hvem laver Whirlpool?

Whirlpool Corporation

Spabad
HovedkontoretBenton De Forenede Stater
RetningMarc Robert Bitzer (siden 2019)
AktionærerVanguard Group (0.13) og PRIMECAP Management Company ( d ) (0.12)
Aktivitetapparater husstand

Hvad er det bedste køleskab?

Bosch køleskab er en topscorer hos Forbrugerrådet Tænk, og det har fået 67 point. Det har et meget lavt energiforbrug om året, kun målt til 74 kWh om året af Forbrugerrådet, hvilket er helt suverænt. Det har en god brugervenlighed, og støjniveauet er lavt. Alt i alt et godt køleskab.

Er Whirlpool og Bauknecht det samme?

Både Bauknecht og Whirlpool er store mærker, der er kendt for at levere hvidevarer af høj kvalitet. Deres produkter har lange levetider og lavt ressourceforbrug, men til trods for den høje kvalitet, vil de med tiden - som alle andre hvidevarer - blive slidt.

Hvem producerer cylinda hvidevarer?

ASKO erhverver ABB Cylinda og ændrer navn til Asko Appliances. Ny komfur fabrik og centrallager i Lahti. Antonio Merloni erhverver Asko Appliances. ASKO lancerer co-designede køkken og vaskerikoncepter.

Er Samsung køleskabe gode?

Samsung køleskab RR40M71657F/EE Derfor anbefaler vi dette køleskab: Samsung køleskab RR40M71657F/EE i stål er kåret som testvinder af Forbrugerrådet TÆNK i 2017. I denne anmeldelse bliver køleskabets fjernstyring via app, humidity control og multiflow køling fremhævet.

Hvad skal man kigge efter ved køleskab?

Finesser: Overvej, om du vil have ekstra finesser, såsom automatisk afrimning, døralarm, indbygget wifi mv. Støjniveau: Tjek hvor meget køleskabet støjer, for der kan være stor forskel. Typisk ligger støjniveauet mellem 33-42 dB. Gå efter et på under 40 dB, hvis det skal være støjsvagt.

Er Bauknecht tysk?

Hvidevarer Gruppe var en af Tysklands helt førende producenter af hårde hvidevarer og andre enheder til husholdningen. Det tidligere hovedkvarter var at finde i Schorndorf i Baden-Württemberg, og har siden 2006 været at finde i den store tyske by Stuttgart.

Er Voss og AEG det samme?

Produktsortiment og mærker I Electrolux produktsortiment indgår bl. a. køleskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, støvsugere, små apparater og komfurer under velkendte varemærker som Electrolux, AEG, VOSS, Volta og Zanussi.

Hvem producerer cylinda?

ASKO erhverver ABB Cylinda og ændrer navn til Asko Appliances. Ny komfur fabrik og centrallager i Lahti. Antonio Merloni erhverver Asko Appliances. ASKO lancerer co-designede køkken og vaskerikoncepter.

Hvem ejer ASKO Vølund?

I dag anvendes Vølund navnet i Babcock Wilcox Vølund, ejet af amerikanske Babcock & Wilcox og Vølund Varmeteknik, der ejes af svenske Nibe AB. Asko Vølund lever videre som mærke under den finske hvidevareproducent Asko, der i dag er ejet af slovenske Gorenje.

Hvad er ventileret køl?

Ventileret køling cirkulerer luften, så der konstant opretholdes en jævn og ensartet temperatur i hele køleskabet. Denne funktion er særligt god at have i store køleskabe, da der her er større afstand mellem kølelegemet og fødevarerne. Funktionen modvirker også dannelsen af rim på kølelegemet.