:

Er det gratis at bruge WhatsApp?

Indholdsfortegnelse:

 1. Er det gratis at bruge WhatsApp?
 2. Kan WhatsApp misbruges?
 3. Hvad er forskellen på WhatsApp og Messenger?
 4. Hvordan tilføjer jeg en person på WhatsApp?
 5. Hvad bruger man WhatsApp til?
 6. Hvor gammel skal man være for at få WhatsApp?
 7. Hvad betyder sidst set på WhatsApp?
 8. Kan man se hvis man sletter en besked på WhatsApp?
 9. Er Messenger sikker?
 10. Hvor mange bruger WhatsApp i Danmark?
 11. Hvordan tilføjer man en person på messenger?
 12. Hvordan ændre man baggrund i WhatsApp?
 13. Hvem står bag WhatsApp?
 14. Hvad betyder de forskellige tegn i WhatsApp?
 15. Hvordan sletter man i WhatsApp?
 16. Hvordan fungerer WhatsApp?
 17. Hvordan kan du ringe til WhatsApp?
 18. Er WhatsApp den mest downloadede app til Android?
 19. Kan du nøjes med at bruge én app?

Er det gratis at bruge WhatsApp?

WhatsApp er en gratis app til din telefon. Skriv, tal og foretag videoopkald med vennerne - uanset hvor i verden, de befinder sig.

Kan WhatsApp misbruges?

Ifølge mediet Financial Times, kan du uforvarende få et stykke skadeligt software ind på din telefon via WhatsApp. Det drejer sig om spyware fra det israelske foretagende NSO. Sikkerhedsbristen består i, at hackere kan installere spionprogrammet på din pc alene ved et telefonopkald med WhatsApp.

Hvad er forskellen på WhatsApp og Messenger?

I grove træk minder WhatsApp om Facebook Messenger. Mulighederne er stort set de samme. Du kan sende billeder, videoer, lave gruppesamtaler og udføre telefonopkald.

Hvordan tilføjer jeg en person på WhatsApp?

How to add a contact

 1. Open WhatsApp.
 2. Go to the Chats tab.
 3. Tap New chat > New contact.

Hvad bruger man WhatsApp til?

WhatsApp er en internetafhængig softwareapplikation udviklet til smartphones. Ud over sms-funktionen, kan applikationen også bruges til at danne gruppechat, sende billeder, video- og lydmediebeskeder imellem brugerne af WhatsApp. Applikationen er tilgængelig til iPhone- og Androidsmartphones.

Hvor gammel skal man være for at få WhatsApp?

Ifølge Whatsapp skal europæiske brugere bekræfte, at de er mindst 16 år, men man vil ikke spørge om fødselsdato.

Hvad betyder sidst set på WhatsApp?

Statussen på WhatsApp gør, at andre brugere kan se, hvornår du sidst var online, eller om du er aktiv på appen lige nu. Det kan virke som en harmløs måde at holde styr på venner og familien, samt at de kan holde styr på dig, men WABetaInfo peger på, at visse tredjepartsapps udnytter dette.

Kan man se hvis man sletter en besked på WhatsApp?

WhatsApp introducerede funktionen tilbage i oktober, hvor ”delete for everyone” gav mulighed for at slette en besked op til syv minutter efter, at den var sendt. Nu er der imidlertid kommet en opdatering, hvor du har en time, otte minutter og 16 sekunder til at fortryde.

Er Messenger sikker?

Messenger er ikke end-to-end krypteret De fleste hjemmesider er krypteret, så du fx sikkert kan indtaste dine personlige oplysninger. Du kan tjekke om hjemmesiden er krypteret, hvis URL'en starter med “https”. Beskeder kan også være krypteret, så kun modtager og afsender kan læse beskeden.

Hvor mange bruger WhatsApp i Danmark?

26% af danskerne bruger i følge undersøgelsen Snapchat mindst én gang om ugen. 25% af danskerne bruger Instagram mindst én gang om ugen. 13% af danskerne bruger LinkedIn mindst én gang om ugen. 7% af danskerne bruger Whatsapp mindst én gang om ugen.

Hvordan tilføjer man en person på messenger?

Sådan føjes en person til en samtale:

 1. I Chats skal du åbne den samtale, du vil føje en person til.
 2. Tryk på én eller flere personers navne øverst i samtalen.
 3. Tryk på Tilføj personer eller Opret gruppe med [vens navn].
 4. Vælg eller skriv navnet på de personer, du vil tilføje, og tryk derefter på OK.

Hvordan ændre man baggrund i WhatsApp?

Du kan trykke på et bestemt tapet og derefter stryge til venstre / højre for at se flere baggrunde. Når du har fundet den rigtige, skal du trykke på Indstil for at afslutte. Da processen er den samme uanset hvilken tapettype du vælger, du kan ændre baggrunden for individuel WhatsApp-chat uden problemer.

Hvem står bag WhatsApp?

Vores team. WhatsApp blev grundlagt af Jan Koum og Brian Acton, som tidligere havde tilbragt tilsammen 20 år hos Yahoo. WhatsApp blev en del af Facebook i 2014, men fungerer fortsætter fortsat som en separat app med et fast fokus på at opbygge en beskedtjeneste, der virker hurtigt og pålideligt overalt i verden.

Hvad betyder de forskellige tegn i WhatsApp?

Sådan læser du din whatsapp-besked uden afsenderen ved det Der er i Whatsapp også muligt at se, hvornår modtagere har set ens besked. To små flueben i beskeden bliver blå. Det betyder, man har vished på godt og ondt om, at den person har læst, hvad man har skrevet.

Hvordan sletter man i WhatsApp?

How to delete a contact

 1. Open WhatsApp and go to the Chats tab.
 2. Tap New chat .
 3. Search for or select the contact you'd like to delete.
 4. Tap the contact's name at the top..
 5. Tap More options > View in address book > More options > Delete.

Hvordan fungerer WhatsApp?

 • Sådan fungerer WhatsApp. WhatsApp er let at installere og kigger i din telefons kontaktliste - altså telefonbogen. Har du kontakter, som også bruger WhatsApp, dukker de straks op i app'en, hvorefter det er gratis at ringe til dem via WhatsApp, når du er koblet på WiFi. Du behøver ikke engang et telefonnummer, men vælger blot din kontakt.

Hvordan kan du ringe til WhatsApp?

 • WhatsApp er let at installere og kigger i din telefons kontaktliste - altså telefonbogen. Har du kontakter, som også bruger WhatsApp, dukker de straks op i app'en, hvorefter det er gratis at ringe til dem via WhatsApp, når du er koblet på WiFi. Du behøver ikke engang et telefonnummer, men vælger blot din kontakt.

Er WhatsApp den mest downloadede app til Android?

 • Faktisk er WhatsApp den mest downloadede app til Android i 2019 på verdensplan - foran bla Facebook. I Danmark er der også mange, der har fået øjnene op for WhatsApps fortræffeligheder. Cirka hver femte dansker bruger således app'en, som er helt gratis.

Kan du nøjes med at bruge én app?

 • Uanset hvad dine venner foretrækker, kan du nøjes med at bruge én app - nemlig WhatsApp. WhatsApp, som ejes af Facebook, har slået sig op på at levere alle tre kommunikationsfomer til din telefon. Og det fungerer fremragende.