:

Er der fibernet i dit område?

Indholdsfortegnelse:

 1. Er der fibernet i dit område?
 2. Hvordan finder jeg ud af hvilken internetudbyder jeg har?
 3. Hvorfor er mit internet så ustabilt?
 4. Er 500 Mbit nok?
 5. Hvor er der gravet fiber ned?
 6. Hvor i landet er der fibernet?
 7. Hvem er min tjenesteudbyder?
 8. Hvad er bredbånd via telefonstik?
 9. Hvorfor hopper internet af og på?
 10. Hvorfor bliver jeg smidt af nettet hele tiden?
 11. Hvor mange Mbit til streaming?
 12. Hvad er en fiberforbindelse?
 13. Hvor ligger der fiberkabler?
 14. Hvad koster det at få gravet fiber ned?
 15. Hvor er der gravet fibernet ned?

Er der fibernet i dit område?

Det kan være svært at finde ud af om du kan få fibernet på din adresse, hvis du ikke ved hvem der har nedgravet ledningerne i dit område. Du kan derfor ikke bare kontakte en enkelt udbyder og forhøre dig om mulighederne, da det ikke er sikkert de dækker din adresse.

Hvordan finder jeg ud af hvilken internetudbyder jeg har?

Din internetudbyder er den virksomhed, der leverer din internetadgang. Du kan se din internetudbyder på www.whoismyisp.org.

Hvorfor er mit internet så ustabilt?

Skift din routers WiFi-kanal Din router opererer på en frekvens når den laver dit WiFi. Noget der nogle gange kan gøre WiFi-signalet ustabilt er hvis der er flere andre routere i nærheden som kører på samme WiFi-kanal eller frekvens. Det er mest i etageboliger og især hvis flere beboere har samme internetudbyder.

Er 500 Mbit nok?

500 Mbit er til dig, der kun vil have det bedste og hurtigste. Med 500 Mbit kan hele familien (og alle vennerne) uden problemer være online samtidig, uanset om I streamer i Ultra HD, downloader kæmpestore spil og surfer på YouTube.

Hvor er der gravet fiber ned?

Fibernet er gravet ned i jorden i det meste af Danmark og giver en lynhurtig internetforbindelse. Det består af lyslederkabler, der sender data i form af lyssignaler.

Hvor i landet er der fibernet?

Kortet giver dig et visuelt overblik over, hvor i Danmark der udbydes fibernet – og du kan se, om dit område og din by er dækket af Waoo fibernet. Der hvor farven er mest tydelig på kortet, er hvor fibernettet er stærkest og omvendt, hvor farven er svagere, er der en mindre dækning af vores fibernet.

Hvem er min tjenesteudbyder?

internetudbyder er Når du ønsker at finde ud af hvem din internet udbyder er, kan du for eksempel slå det op på sider som “whoismyisp.org” eller ved at slå din IP-adresse op på eksempelvis RIPE.net.

Hvad er bredbånd via telefonstik?

Internet via telefonstik, eller DSL (Digital Subscriber Line), er en betegnelse for internetforbindelser leveret via almindelige telefonnetskabler. Af den grund kan alle i hele Danmark modtage DSL, hvis blot man har et telefonstik indlagt i huset, hvorfor det også er den mest udbredte bredbåndsløsning i Danmark.

Hvorfor hopper internet af og på?

Det kan også ske, at du ikke har opsat dit Internet korrekt. Du kan du tjekke denne guide til opsætning af internet, som guider dig let igennem de forskellige skridt ved opsætning af en router og Wi-fi.

Hvorfor bliver jeg smidt af nettet hele tiden?

Kontroller ved at sætte netkabel direkte i router og se om du ligeså bliver smidt af. Hvis du bliver smidt af med direkte kabel i, er det routeren/udbyderen jeg vil kigge nærmere på. Hvis du ikke bliver smidt af internettet er det med stor sandsynlighed fordi dit wifi køre på en kanal som fx.

Hvor mange Mbit til streaming?

Streamer du tv, spiller online spil og downloader film, har du brug for minimum 20 Mbit/s. Er flere i husstanden på nettet samtidig for at spille online computerspil eller se HD-film? Så skal du bruge mere end 50 Mbit/s.

Hvad er en fiberforbindelse?

Fibernet leveres gennem et såkaldt lyslederkabel. Det betyder, at internetsignalet leveres via lys. Lyslederkablet er på størrelse med blot et menneskehår og er lavet af enten tyndt plast- eller glasmateriale. Denne teknologi gør det muligt at levere internet til dig med lysets hastighed.

Hvor ligger der fiberkabler?

Hvor er der fibernet i Danmark? Der er efterhånden fibernet mange steder i Danmark. Dog ikke i alle byer eller alle områder i byerne. Da fibernet er en fremtidssikret løsning, udvides det hele tiden, så der efterhånden kommer flere og flere steder med fibernet i Danmark – måske i dit lokalområde.

Hvad koster det at få gravet fiber ned?

Oprettelse og etablering af fibernet (op til 30 meter gravning): 398 kr. Oprettelse og etablering af fibernet (op til 30 meter gravning): kr. Oprettelse og etablering af fibernet (op til 30 meter gravning): 999 kr.

Hvor er der gravet fibernet ned?

Fibernet til dit lokalområde og din vej Når Fibia etablerer fibernet i et område, graver vi først fibernettet ned i fortove og veje i området. Vær opmærksom på, at vi oftest etablerer fibernet i et større område. Derfor kan der gå et stykke tid, før vi kommer til din vej.