:

Hvordan kan man se om en besked er læst på Tinder?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan kan man se om en besked er læst på Tinder?
  2. Hvad kan man med Tinder Plus?
  3. Hvem kan se min Tinder profil?
  4. Hvad betyder to flueben på Tinder?
  5. Hvordan kan man se om man er aktiv på Tinder?
  6. Kan man se hvem der er aktiv på Tinder?

Hvordan kan man se om en besked er læst på Tinder?

Du kan se når nogen har åbnet din besked, så du kan vide, om den er blevet læst endnu. Hvis der er en gensidig match, altså nogen du syntes godt om også syntes godt om dig, vil du modtage en notifikation med det samme.

Hvad kan man med Tinder Plus?

Med Tinder Plus kan du swipe helt ubegrænset – og hvis du fortryder på et tidspunkt, hvor du swipede til venstre, men egentlig ville swipe til højre, er det muligt at ombestemme sig.

Hvem kan se min Tinder profil?

Du kan se alle dine beundrere samlet på ét sted med et abonnement på Tinder Gold™. Spar tid ved automatisk at matche med eller ignorere brugere og se deres fulde profiler direkte fra Synes godt om-skærmen.

Hvad betyder to flueben på Tinder?

Vi bruger en kombination af pålidelige mennesker og ansigtsgenkendelsesteknologi til at sammenligne ansigtsgeometrien i de selfies, du indsender, og i dine profilbilleder. Efter indsendelse underretter vi dig, når din konto er blevet bekræftet med et foto, og der vises et flueben på din profil.

Hvordan kan man se om man er aktiv på Tinder?

Det eneste, du skal gøre, er at indtaste navnet på personen, deres alder, og et sted, hvor du tror, de har været på Tinder. Derefter viser app'en de profiler, der matcher med kriterierne, og du har nu svaret på, om din kæreste leder efter andre.

Kan man se hvem der er aktiv på Tinder?

Med Swipebuster kan du søge blandt alle profiler på Tinder, og man behøver ikke at mistænke sin kæreste for at være utro for at kunne se det sjove i det. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste navnet på personen, deres alder, og et sted, hvor du tror, de har været på Tinder.