:

Hvorfor er der dato på SodaStream flasker?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvorfor er der dato på SodaStream flasker?
 2. Hvor længe holder SodaStream flasker?
 3. Hvilken SodaStream maskine er bedst?
 4. Hvor mange flasker SodaStream?
 5. Kan SodaStream flasker blive for gamle?
 6. Hvordan gør man SodaStream flasker rene?
 7. Kan det betale sig at have en SodaStream?
 8. Er SodaStream sundere end sodavand?
 9. Kan det betale sig at købe SodaStream?
 10. Kan SodaStream flasker gå i opvaskeren?
 11. Hvor lang tid skal man trykke på SodaStream?
 12. Hvorfor virker min SodaStream ikke?
 13. Hvordan gør man en glasflaske ren?
 14. Hvordan vasker man flasker?
 15. Hvor meget koster en SodaStream?

Hvorfor er der dato på SodaStream flasker?

Når plastikken bliver for hård, kan den ikke længere udvide sig under kulsyretilførslen. Dette er årsagen til, at din SodaStream-flaske har en udløbsdato, og at den ikke må anvendes i en SodaStream-maskine efter denne dato, for at kunne garantere din sikkerhed.

Hvor længe holder SodaStream flasker?

Så hvis du sørger for at rengøre dine flasker efter hver eneste gang du har brugt dem, så vil du i langt de fleste tilfælde kunne genbruge dine flasker i omtrent 3-4 år.

Hvilken SodaStream maskine er bedst?

SodaStream Power er blevet testet af en række forskellige eksperter, blandt andet hos både norsk TV2 og testsitet trustedreviews.com, og eksperterne er enige om, at SodaStream Power er en rigtig god maskine, der imponerer med mange funktioner og flot design.

Hvor mange flasker SodaStream?

I pakken finder du selve sodastream maskinen og en kulsyrepatron, der kan give op til 60 liter, men der medfølger endda også to flasker á 1 liter og to flasker á 0,5 liter.

Kan SodaStream flasker blive for gamle?

Når plastikken bliver for hård, kan den ikke længere udvide sig under kulsyretilførslen. Dette er årsagen til, at din SodaStream flaske har en udløbsdato, og at den ikke må anvendes i en SodaStream maskine efter denne dato for at kunne garantere din sikkerhed.

Hvordan gør man SodaStream flasker rene?

Hvordan rengører jeg en SodaStream flaske? Du kan rengøre dine SodaStream flasker med varmt vand (max 50 grader celcius) og en mild sæbe. Herefter lader du dem tørre i luften.

Kan det betale sig at have en SodaStream?

Medregner du prisen for Sodastream Genesis, skal du tjene 335 kroner ind, fordi de første 66 liter er med i prisen, når du køber maskinen, og de repræsenterer en værdi på 165 kroner. For hver ombytning af en patron, der koster 100 kroner, sparer du cirka 65 kroner i forhold til at købet vandet i supermarkedet.

Er SodaStream sundere end sodavand?

Fordele ved SodaStream Sodavand fra SodaStream er ikke tilsat kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, som det er tilfældet med meget af det sodavand du kan købe i supermarkeder. Vand er godt for helbredet.

Kan det betale sig at købe SodaStream?

For hver ombytning af en patron, der koster 100 kroner, sparer du cirka 65 kroner i forhold til at købet vandet i supermarkedet. Efter 5 ombytninger, og i alt 330 liter danskvand, har du tjent din Sodastream Genesis hjem – og så slipper du for at slæbe vandet hjem og aflevere flaskerne til pant.

Kan SodaStream flasker gå i opvaskeren?

Du behøver ikke længere at vaske din SodaStream flaske op i hånden. Denne premium 1 liters flaske med kapsel tåler at komme i opvaskemaskinen – nemmere bliver det ikke.

Hvor lang tid skal man trykke på SodaStream?

Det gode med en SodaStream er at du helt selv kan bestemme niveauet af kulsyre. Har du en maskine der ikke kræver elektricitet bliver niveauet af kulsyre bestemt på hvor mange gange du trykker og hvor længe. Lav altid korte tryk af 1-2 sekunders varighed.

Hvorfor virker min SodaStream ikke?

Sørg for at CO2-cylinderen er skruet korrekt fast, og der er kulsyre på. Er du i tvivl om der er kulsyre tilbage kan du veje din cylinder. Hvis den vejer under 0,76 kg (760 gram) så er du løbet tør.

Hvordan gør man en glasflaske ren?

Hæld et par skefulde ukogte ris i karaflen sammen med to dl husholdningseddike og ryst grundigt. Gentag et par gange, indtil kalken er forsvundet.

Hvordan vasker man flasker?

Flaskerne skylles i koldt vand, vaskes med flaskerenser, opvaskemiddel og varmt vand. Flasker og sutter skylles grundigt og koges i 5 minutter. Vandet hældes fra og flasker og sutter opbevares tørt og tildækket.

Hvor meget koster en SodaStream?

TEST: 7 SodaStream-maskiner testet

 • SodaStream Spirit. 389 kr. 4,0/5. ...
 • SodaStream Spirit One Touch. 572 kr. 4,5/5. ...
 • SodaStream Power. 1.140 kr. 4,5/5. ...
 • SodaStream Source. 749 kr. 4,0/5. ...
 • SodaStream Genesis. 537 kr. 3,5/5. ...
 • SodaStream Crystal. 685 kr. 3,5/5. ...
 • SodaStream Jet (Inkl. Patron) 421 kr.