:

Hvilken PC er bedst for studenter?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilken PC er bedst for studenter?
 2. Hvilken MacBook er bedst til gymnasiet?
 3. Hvilken computer skal jeg vælge til HTX?
 4. Hvilken Lenovo Yoga skal jeg vælge?
 5. Hvilken computer skal jeg vælge til universitetet?
 6. Hvilken MacBook skal jeg vælge?
 7. Er 4 GB RAM nok?
 8. Er 256GB nok til skole?
 9. Er 128 GB nok til studie?
 10. Hvilken MacBook skal jeg vælge 2022?
 11. Hvad er de bedste bærbare computere?
 12. Hvad er den bedste bærbare computer til studerende?
 13. Hvilken bærbar er den bedste?

Hvilken PC er bedst for studenter?

 • MacBook Air (M1, 2020) Den bedste bærbare til studerende med luft i budgettet. ...
 • Google Pixelbook Go. Den bedste Chromebook, der nogensinde er lavet. ...
 • HP Chromebook 14. En velbalanceret Chromebook. ...
 • Microsoft Surface Go 2. ...
 • Acer Chromebook Spin 311. ...
 • Acer Spin 5 (2020) ...
 • Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook. ...
 • HP Envy x360 15 (2021)

Hvilken MacBook er bedst til gymnasiet?

Apple MacBook Pro M1 2020 13,3” – høj performance.

Hvilken computer skal jeg vælge til HTX?

Den skal til HTX blot have en i5 CPU, 8GB RAM, 240GB SSD og et godt batteri, så vil den opfylde alle krav.

Hvilken Lenovo Yoga skal jeg vælge?

Leder du efter en god allround-computer? Så bør du tage et kig på Lenovo Yoga Slim 7. Denne relativt kompakte laptop fra Lenovo ligger godt både i hånden og i tasken. Den vejer 1,4 kilo, ikke imponerende let, men stadigvæk særdeles bærbar.

Hvilken computer skal jeg vælge til universitetet?

Derudover kan der på dit studie være særlige krav til din computer i forhold til programmer, der anvendes i undervisningen. Før du anskaffer dig en Mac, bør du undersøge, om du i forbindelse med dit studie skal køre programmer, som kun understøttes af Windows. Du kan eventuelt kontakte din studievejleder.

Hvilken MacBook skal jeg vælge?

Apple MacBook Pro (13”, 2020) 90 procent hurtigere ydeevne, en Retina-skærm med TrueTone-teknologi for en bedre visuel oplevelse og 20 timers batteritid er bare nogle af de fantastiske fordele, du får med Apple MacBook Pro 2020.

Er 4 GB RAM nok?

en i3- eller i5-processor med 4GB RAM sagtens være nok. Skal du derimod spille grafisk krævende spil, eller lave video- og billedredigering, kan en i7 med 16 GB RAM og f. eks. et dedikeret NVIDIA Geforce GTX 1660 grafikkort (eller nyere), være en god kombination.

Er 256GB nok til skole?

256GB harddisk, er rigeligt for de fleste. Skal du have virkelig mange spil på din computer, så vælg en disk på mindst 500GB. Har du brug for meget lagerplads, kan du altid sætte en ekstern harddisk på senere. Ud over at være meget hurtigere end en gammeldags harddisk, så er en SSD også lydløs.

Er 128 GB nok til studie?

Skal computeren hovedsageligt bruges til tekstbehandling, anbefaler vi en størrelse på 128-250 GB da disse filtyper ikke fylder alverden. Skal computeren derimod bruges til tungere programmer som bl. a. AutoCAD og Adobe Photoshop, så anbefaler vi mere plads, da denne type programmer opererer med store filer.

Hvilken MacBook skal jeg vælge 2022?

Den kører både nye og gamle Mac-apps, og den nye MacBook Air kan nu også køre iOS-apps til iPhone og iPads, hvilket også giver adgang til hundredvis af strålende mobilapplikationer og -spil. Selvom du kun har brugt Windows-laptops indtil nu, gør MacBook Air (M1, 2020) det værd at tage springet til macOS.

Hvad er de bedste bærbare computere?

 • Det samme kan siges om Windows-10 computere – de bedste Chromebooks er blandt de bedste bærbare til skoleelever og universitetsstuderende. De har en betydelig kapacitet. De kommende år vil være stressende for de studerende, men det rigtige værktøj hjælper med at komme i mål.

Hvad er den bedste bærbare computer til studerende?

 • Og til den pris får du også det imponerende lette kabinet, en fantastisk 1080p berøringsskærm og et tastatur, der praktisk talt kan konkurrere med dem på Dell XPS og MacBooks, samt et par ekstra funktioner som en fingeraftrykssensor og Wi-Fi 6 support. Dette er bestemt en af de bedste bærbare computere til studerende, der ønsker sig en Chromebook.

Hvilken bærbar er den bedste?

 • For mange studerende er Chromebook en billig og glimrende bærbar, og Asus Chromebook Flip C302 er klart den bedste af slagsen. Den kommer med en Intel Core processor, fuld 1080p skærm, touchscreen, keyboard med baggrundsbelysning og en USB-C port. 8. Dell Inspiron 13 7000 2-in-1