:

Hvorfor vælge buet skærm?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvorfor vælge buet skærm?
  2. Hvilken PC skærm skal jeg vælge?
  3. Hvorfor Curved skærm?
  4. Hvad er forskellen på VA og IPS?
  5. Hvad er bedst IPS eller VA?
  6. Hvad er en IPS skærm?

Hvorfor vælge buet skærm?

Buede skærme giver dig en mere fordybende oplevelse til spil og film. Du skal dog være opmærksom på, at de fungerer bedst hvis det kun er dig, som ser på skærmen. Hvis I er 2 foran en buet skærm, vil er synsvinklen ikke så god.

Hvilken PC skærm skal jeg vælge?

Den absolut bedste pc skærm – Dell UltraSharp U2720Q. Den bedste 4K gaming pc skærm – LG UltraGear 27GN950-B. Den bedste 2K gaming pc skærm – Acer Predator XB273U. Den bedste “allround” pc skærm – Dell P2421DC.

Hvorfor Curved skærm?

Det buede design giver en bred betragtningsvinkel og en højere detaljerigdom i billedet. Skærmene er desuden skabt til at være brugervenlige og lette at betjene.

Hvad er forskellen på VA og IPS?

VA paneler har bedre farvegengivelse og betragtningsvinkel end TN paneler, men har noget langsommere responstid end TN eller IPS paneler. VA paneler giver også den bedste kontrast og sortniveau, men har noget højere signal forsinkelse (Input Lag). Se her for fuld liste over VA skærme.

Hvad er bedst IPS eller VA?

VA paneler har bedre farvegengivelse og betragtningsvinkel end TN paneler, men har noget langsommere responstid end TN eller IPS paneler. VA paneler giver også den bedste kontrast og sortniveau, men har noget højere signal forsinkelse (Input Lag).

Hvad er en IPS skærm?

IPS panel (In-Panel-Switching) og varianter: S-IPS, H-IPS, PLS, AHVA. Generelt betragtet som det bedste ''all-round'' panel. Gode egenskaber med hensyn til farvegengivelse, betragtningsvinkel og billedekvalitet. Kontrast og sortniveau er ikke helt på højde med et VA panel.