:

Hvilken dør skal jeg vælge?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilken dør skal jeg vælge?
 2. Hvor meget koster en dør?
 3. Hvor køber man døre?
 4. Hvilket karmsæt skal jeg vælge?
 5. Hvad er en formpresset dør?
 6. Hvad koster en dør med karm?
 7. Hvad koster en fyldningsdør?
 8. Hvad koster franske døre?
 9. Kan man selv lave en dørkarm?
 10. Hvad er Karmmål?
 11. Hvad er en kompakt dør?
 12. Hvad koster en indvendig dør?
 13. Hvor bred er en dør med karm?
 14. Hvad koster en Papdør?
 15. Hvad er en fyldningsdør?

Hvilken dør skal jeg vælge?

Celledør eller kompakte / massive døre Skal dørene være støjdæmpende imellem rummene, er det eneste rigtige, at du vælger massive/kompakte døre. Har det slet ingen betydning, kan du vælge en celledør. Massive eller kompakte døre er, som navnet lyder, tungere døre og de har en bedre lydisolering end celledøre.

Hvor meget koster en dør?

En ny yderdør kan koste alt fra 7.000 kroner til 20.000 kroner, mens de indvendige døre ligger i et helt andet prisleje. Du kan slippe afsted med at betale alt fra 1.000 kroner til 5.000 kroner per dør, når det kommer til de indvendige døre.

Hvor køber man døre?

Døre & karme til dit hjem Et rum er ikke et rigtig rum uden en dør. I jem & fix finder du masser af flotte og billige døre i alle afskygninger. Du kan her finde både facadedøre samt døre til inde i huset. Vi har fx et stort udvalg af indvendige døre såsom franske døre, fyldningsdøre, celledøre og foldedøre.

Hvilket karmsæt skal jeg vælge?

Hvilken karmtykkelse skal du vælge? Det afhænger helt af, hvor bred din mur er. Det er det, vi mener med mm, 1 mm. De 4 mål er tilgængelige under tilvalg, når du har valgt din modulstørrelse og dermed dør.

Hvad er en formpresset dør?

En formpresset dør bliver lavet ved at skabe felter i dørene ved at presse pladen under højt tryk. Dette kunne være den populære form 'Finland' som har tre formpresset felter eller den stilfulde 'Dannebrog' med fire rektangulære felter.

Hvad koster en dør med karm?

indvendige døre med karm, bundstykke, gerigter, dørgreb, samt karmskruer og kiler. 649,,00 kr. 1.499,00 kr.

Hvad koster en fyldningsdør?

2.000 kr. En hvidmalet fyldningsdør i massivt fyrretræ inkl. 10 cm dyb karm og trin er en populær indvendig dør – pris i standardmål ca. 3.200 kr.

Hvad koster franske døre?

I dag køber mange en fransk dør, hvis de vil forbinde to rum og derigennem skabe en fornemmelse af luft, plads og åbenhed. Bango har både nye og brugte glasdøre til gennemsigtige priser! 3.499,00 kr. 1.699,00 kr.

Kan man selv lave en dørkarm?

Først skal der lige presses lidt lim ind mellem karmenes yderkanter i begge sider. Og så presses overkarmen på plads. Karmen skal skrues sammen, så fagmanden borer nu for med et 3,5 mm bor. Han borer tre huller – et foroven – et forneden – og et i midten.

Hvad er Karmmål?

Karmmål: Udvendig karmmål er det mål, vinduet eller døren bliver produceret i. Skal det nye vindue eller den nye dør erstatte et gammelt, kan du blot måle det gamle element. Du kan også finde karmmålet, ved tage hulmålet og minus 2,5 – 3 cm., på den måde er der plads til fugen rundt om vinduet eller døren.

Hvad er en kompakt dør?

Massive døre, også kaldet kompakte døre, er opbygget af rørspån. Dette betyder at denne type dør er mere holdbar og tættere, og betydelig mere lyddæmpende end celledøren. Massive døre genkendes på finishen og den rengøringsvenlige overflade.

Hvad koster en indvendig dør?

2.000 kr. En hvidmalet fyldningsdør i massivt fyrretræ inkl. 10 cm dyb karm og trin er en populær indvendig dørpris i standardmål ca. 3.200 kr.

Hvor bred er en dør med karm?

De mest almindelige modulmål for indvendige døre er 7 x 21, 8 x 21 og 9 x 21. Det er altså typisk bredden, der varierer fra 70 til 90 cm, mens højden typisk er 210 cm. Døren er som nævnt ovenfor lidt mindre, så der er plads til justering.

Hvad koster en Papdør?

karm er en glat dør i standardmål fremstillet af krydsfiner og pap, der kaldes en hvidmalet celledør – pris ca. 2.000 kr. En hvidmalet fyldningsdør i massivt fyrretræ inkl.

Hvad er en fyldningsdør?

En fyldningsdør er en klassisk dør med indsatte felter, også kaldet fyldninger. Fyldningerne bryder overfladen og giver døren et elegant udtryk, som passer ind i stilen i rigtig mange hjem.