:

Hvad må man have med i håndbagagen?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad må man have med i håndbagagen?
  2. Hvor meget bagage må man have med Emirates?
  3. Hvordan måler man sin kuffert?
  4. Hvad må man ikke indføre i Dubai?
  5. Hvor meget alkohol må jeg tage med til Dubai?
  6. Hvad er målene på en rejsekuffert?
  7. Hvad er størrelsen på en normal kuffert?
  8. Er mascara væske?
  9. Hvad må man have med til Dubai?
  10. Hvad er ulovligt i Dubai?

Hvad må man have med i håndbagagen?

Generelt skal væsker eller andet flydende materiale medbringes i beholdere, der som maksimum kan indeholde 100 ml. Det er tilladt for dig at medbringe mere end én beholder á 100 ml. Dog du ikke medbringe flere beholdere, end der kan være i en gennemsigtig pose, der kan genlukkes, og har et rumfang på én liter.

Hvor meget bagage må man have med Emirates?

Emirates‑flyrejser med stykprincip er Emirates Skywards Platinum‑ og Gold‑medlemmer berettigede til 1 stk. ekstra indchecket bagage på 23 kg på Economy Class og 32 kg på Business Class og First Class over den grænse, der er angivet på billetten.

Hvordan måler man sin kuffert?

Hvordan måles størrelser på kuffert? Når en kuffert måles bliver det gjort på udvendige mål. Det betyder altså, at der bliver målt helt nede fra bunden af kuffertens hjul og op til toppen af håndtaget (ikke udfoldet tilstand).

Hvad må man ikke indføre i Dubai?

Vær opmærksom på, at visse former for medicin og helt almindelige fødevareingredienser som fx birkes ikke må indføres i de Forenede Arabiske Emirater. Det er vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i reglerne hos de lokale myndigheder, fx Sundhedsministeriet eller toldmyndighederne. Det er forbudt at drikke alkohol.

Hvor meget alkohol må jeg tage med til Dubai?

Du frit indfører max 4 liter alkohol pr. person til Dubai.

Hvad er målene på en rejsekuffert?

De fleste kufferter med en højde på på mellem 65 cm og 75 cm kan rumme mellem cirka 70-110 liter, hvilket bør være mere end rigeligt til en 2 ugers ferie. Det kommer dog an på, hvad du pakker i kufferten. Vær også opmærksom på, om flyselskabet kan have vægtgrænser på din bagage - at du eksempelvis må have 20 kg.

Hvad er størrelsen på en normal kuffert?

Suitcase capacity

StørrelseHøjdeBredde
Stor Medium Kompakt Kabine76cm / 30 inches 67cm / 26 inches 63cm / 25 inches 48cm / 19 inches48cm / 19 inches 45cm / 18 inches 36cm / 14 inches 32cm / 13 inches

Er mascara væske?

Foruden drikkevarer og andre væsker anses det meste kosmetik og en række fødevarer som værende væsker. For eksempel behandles creme, tandpasta, mascara, aerosoler, gel, frugtkonserves, fisk og kød, frosne fødevarer, smør, flødeost og yoghurt som væsker.

Hvad må man have med til Dubai?

Køb de vigtigste ting. Selvom du kan få næsten alt i Dubai, så glem ikke solcreme, foretrukne toiletartikler og medicin for nemheds skyld. Hvis du kun rejser med håndbagage, skal du sørge for, at alle væsker, sprays og geler er på 100 ml eller mindre, og at de alle kan være i en lille gennemsigtig plastpose.

Hvad er ulovligt i Dubai?

Alkohol. Generelt er alkohol ikke tilladt i Dubai. Du vil ikke kunne finde det i supermarkederne og på de fleste restauranter. Der er dog visse hoteller og større restauranter, der har tilladelse til at servere alkohol.