:

Er 3D-print giftigt?

Indholdsfortegnelse:

  1. Er 3D-print giftigt?
  2. Hvad koster det at få lavet et 3D-print?
  3. Er 3D-print godt for miljøet?
  4. Hvor kan man få lavet 3D print?
  5. Hvad kan man printe med 3D printer?

Er 3D-print giftigt?

Det er ikke farligt at 3D printe man skal blot bruge sine 3D printede modeller med omtanke. Der er heller ikke nogen tvivl om, at jo mere teknologien udvikler sig, jo sikrer bliver filamenterne og 3D printerne.

Hvad koster det at få lavet et 3D-print?

Prisen på en 3D Printer varierer i et spænd fra 1.500 kroner og op til mere end 500.000. I gennemsnit koster en 3D Printer til privatbrug 4.500 kroner, hvor de billigste koster omkring 1.500 kroner.

Er 3D-print godt for miljøet?

3D-print kan virkelig spare klimaet for meget C02-udledning. Her printes varen først, når den er bestilt af en forbruger, hvilket kan spare samfundet for tonsvis af spildproduktion.” ”Forskere har konstateret, at 60 procent af verdens reservedele ligger på lager i over tre år, og heraf bliver 50 procent aldrig brugt.

Hvor kan man få lavet 3D print?

Bestil 3D print Hos IBA Nexttech har vi mange teknologier og materialer til rådighed, så du kan få printet stort set alle dine opgaver hos os. Vi printer både i termoplast, hærdeplast, metal, komposit og voks. Vi kan også bidrage til design og konstruktion alt efter dit behov.

Hvad kan man printe med 3D printer?

Teknisk set kan en 3D printer lave hvad som helst, så længe du har tid og materialer nok, samt den rette 3D tegning. Det er sågar muligt at lave ting i træ, metal og andre materialer også. Fun fact: man kan 3D printe mad. Ja, tro det eller lad være, men det er faktisk også muligt at 3D printe mad.