:

Hvilken Skærmbeskyttelse skal jeg vælge?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilken Skærmbeskyttelse skal jeg vælge?
 2. Kan man få panserglas af igen?
 3. Hvordan fjerner man gammelt panserglas?
 4. Kan panserglas revne?
 5. Hvilket panserglas skal jeg vælge?
 6. Er panserglas og beskyttelsesglas det samme?
 7. Hvordan fjerner man panserglas fra telefon?
 8. Hvordan får man luftbobler væk fra panserglas?
 9. Hvordan fjerner man panserglas på telefon?
 10. Hvordan får man luftbobler væk fra sit panserglas?
 11. Hvor godt beskytter panserglas?
 12. Hvad er forskellen på panserglas og skærmbeskyttelse?
 13. Hvordan virker flydende skærmbeskyttelse?
 14. Er det nødvendigt med panserglas til iPhone 12?
 15. Hvad er PanzerGlass?

Hvilken Skærmbeskyttelse skal jeg vælge?

Et panserglas er langt stærkere end almindelig skærmbeskyttelse eller flydende panserglas, og det er derfor bedre til at passe på din telefons skærm. Med prislejet for en ny smartphone og reparationer i dag, kan det godt betale sig at investere i et godt panserglas, der beskytter din skærm i lang tid.

Kan man få panserglas af igen?

SVAR: Ja, det kan man. Det er super let fordi glasset siddende ikke fast med lim der bliver siddende på din iPhone eller iPad, alt du skal gøre er at tage det af ligeså stille også tør din iPhone eller iPad let bagefter.

Hvordan fjerner man gammelt panserglas?

Brug neglene til at få fat under glasset i hjørnet og løft langsomt. Når glasset er af kan du fjerne urenheden og påføre glasset igen – det har ikke mistet klæbeevne eller andet. Brug hertil en mikrofiber-klud (til alle glas medfølger sådan en klud), så bliver glasset helt rent for fedt og støv.

Kan panserglas revne?

Hvis glasset alligevel revner, har det sandsynligvis været udsat for mange slag, der har svækket holdbarheden. Udskiftning af revnet glas er langt dyrere end at beskytte den på forhånd. Skærmbeskyttere er ikke særlig dyre, hvorimod det koster hundredvis af kroner at udskifte glasset på skærmen.

Hvilket panserglas skal jeg vælge?

Denne flydende skærmbeskytter gør alt det som den anden gør bare bedre. Det er et noget stærkere lag, så den er bedre til at beskytte mod ridser, men anbefales stadig ikke mod slag. Den danner ikke luftbobler, og er et super lækkert produkt, hvis man vil bruge flere penge på sin flydende skærmbeskyttelse.

Er panserglas og beskyttelsesglas det samme?

Ja, skærmbeskyttelse er bedre end beskyttelsesfilm. Og nej, skærmbeskyttelse er ikke bare et fancy ord for beskyttelsesfilm. Det er helt reelt et beskyttelsesglas.

Hvordan fjerner man panserglas fra telefon?

Start i et af hjørnerne, med at skubbe en negl blidt nedunderglasset. Sørg for at neglen kommer helt nedenunder glasset, da du kan ramme et stykke plastik som vil skabe problemer med at sætte glasset på igen.

Hvordan får man luftbobler væk fra panserglas?

Brug evt en fingernegl til at få skærmbeskyttelsen til at slippe. Løft og løsne skærmbeskyttelsen så langt ind som der er luftbobler sådan, at luftboblerne frigøres. Hvis der er mange luftbobler, løft da hele skærmbeskyttelsen af.

Hvordan fjerner man panserglas på telefon?

Start i et af hjørnerne, med at skubbe en negl blidt nedunderglasset. Sørg for at neglen kommer helt nedenunder glasset, da du kan ramme et stykke plastik som vil skabe problemer med at sætte glasset på igen. Lig nu beskyttelsesglasset ned på et rent bord, med den klistrede side ned af, så evt.

Hvordan får man luftbobler væk fra sit panserglas?

Brug evt en fingernegl til at skærmbeskyttelsen til at slippe. Løft og løsne skærmbeskyttelsen så langt ind som der er luftbobler sådan, at luftboblerne frigøres. Hvis der er mange luftbobler, løft da hele skærmbeskyttelsen af.

Hvor godt beskytter panserglas?

Du kan selvfølgelig aldrig være sikker på at din skærm ikke får ridser uanset hvor meget du prøver at beskytte den imod det, men med en gang beskyttelseglas eller -film oven på skærmen er du i hvert fald bedre rustet end uden dette tilbehør.

Hvad er forskellen på panserglas og skærmbeskyttelse?

En af de afgørende forskelle mellem skærmbeskyttelse og beskyttelsesfilm er, at skærmbeskyttelse er lavet af glas. Beskyttelsesfilm er oftest blot lavet i blødt plast. Beskyttelsesfilm er derved fint til at beskytte telefonen mod skrammer og ridser. Men er der mere tryk på, er det ikke en solid nok skærmbeskyttelse.

Hvordan virker flydende skærmbeskyttelse?

Den flydende skærmbeskytter adskiller sig på nogen måder fra det almindelige panserglas. Denne beskyttelsestype er lavet af en gelé, som ved hjælp af den avancerede nanoteknologi skaber et stærkt og tyndt beskyttende lag på skærmen.

Er det nødvendigt med panserglas til iPhone 12?

I hvert fald viser de første tests, at det såkaldt Ceramic Shield, der dækker iPhone 12 modellernes skærme, øger holdbarheden og modstandskraften mod ridser markant. Det skriver Apple Insider. Ifølge Apples marketingsafdeling yder Ceramic Shield “fire gange bedre beskyttelse, hvis du taber din telefon”.

Hvad er PanzerGlass?

PanzerGlass har siden 2013 leveret ekslusiv skærmbeskyttelse til tablets og mobiltelefoner. I dag er PanzerGlass vokset til at være en international virksomhed på 63 markeder og kan beskytte stort set alle enheder: bærbare computere, tablets, skærme i biler og smartwatches.