:

Hvad er et analogt kamera?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er et analogt kamera?
 2. Hvad betyder f på et kamera?
 3. Hvad betyder blændeåbning?
 4. Hvilke objektiver passer til Nikon?
 5. Hvad er en analog?
 6. Hvad er DSLR kamera?
 7. Hvad betyder tallene på objektivet?
 8. Hvad er blænde og lukkertid?
 9. Hvilket Makro objektiv skal jeg vælge?
 10. Hvilken vidvinkel er bedst?
 11. Hvad er forskellen på analog og digital kommunikation?
 12. Hvor er de nyeste og bedste kameraer?
 13. Hvor er kameraer til fotonørder?
 14. Er der nogle fantastiske kameraer på markedet?
 15. De bedste billige kameraer i 2020?

Hvad er et analogt kamera?

Analoge målesøgerkameraer placerer sig et sted imellem de to andre typer analogkameraer, kompakt- og spejlreflekskameraerne. Med et analogt målsøgerkamera fokuserer du gennem en søger, du holder op for øjet, men du ser rent faktisk ikke gennem kameraets linse som på et spejlreflekskamera.

Hvad betyder f på et kamera?

Blændetal (f/) Blændetallet er et udtryk for mængden af lys der lukkes ind i kameraet, og beskrives ved f/ efterfulgt af et tal.

Hvad betyder blændeåbning?

En blænde er en åbning i et optisk instrument der regulerer mængden af lys der slippes ind. Man kan dermed mindske lysmængden ved at mindske åbningens størrelse.

Hvilke objektiver passer til Nikon?

 • Close up af Nikon AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR.
 • AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR & AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G.
 • M. Zuiko ED 14-150mm f/4.0-5.6 II. ...
 • M. Zuiko ED 7-14mm f/2.8 PRO. ...
 • Nikon AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G. Billedet er leveret af Nikon.
 • Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM.

Hvad er en analog?

Ordet analog kommer af græsk analogos 'modsvarende, overensstemmende', jf. analogi. Et ur, hvor tiden repræsenteres som visernes vinkel med lodret, og en højtaler, der omformer elektriske svingninger til lyde, er eksempler på analoge systemer.

Hvad er DSLR kamera?

Forkortelsen DSLR står for "digital single-lens reflex". Reflex henviser til den refleksion, kameraets spejl kaster, som gør, at søgeren viser det faktiske billede.

Hvad betyder tallene på objektivet?

I den ene ende er der et tal, der angiver hvor tæt på, objektivet er i stand til at fokusere. Det kaldes også objektivets mindste fokusafstand. I den anden ende er der et uendelighedstegn, der angiver objektivets største fokusafstand.

Hvad er blænde og lukkertid?

Sammen med blænden og ISO, lader lukkertiden dig bestemme, hvor meget lys der skal optages på sensoren. Lukkertiden er grundlæggende set det tidsinterval, hvor sensoren (eller filmen, hvis det er et gammeldags kamera) er eksponeret for lys.

Hvilket Makro objektiv skal jeg vælge?

Billigt makroobjektiv til Nikon Nikon AF-S DX Micro NIKKOR 40mm F2. 8G passer til Nikons APS-C-kameraer og giver stor fotoglæde. Objektivet har god skarphed, når man blænder lidt ned, hvilket man typisk gør på makro, da dybdeskarpheden ellers bliver ekstremt lille.

Hvilken vidvinkel er bedst?

Mens normalobjektivet typisk svarer til 35-50 mm, er en vidvinkel 28 mm eller lavere, men husk, at kortere brændvidder ofte giver mere fortegning og vignettering. En 85-135 mm er perfekt til portrætter, fordi man både kan få smal skarphedsdybde og noget nær nul perspektivfortegning.

Hvad er forskellen på analog og digital kommunikation?

Den afgørende forskel mellem Analog og digital kommunikation er, at analog kommunikation bruger analoge signaler til transmission og modtagelse af data, mens digital kommunikation bruger digitale signaler til transmission og modtagelse af data.

Hvor er de nyeste og bedste kameraer?

 • Og selv om nogle af disse billige kameraer måske ikke er de nyeste og bedste modeller lige nu, så leverer de stadig varen.

Hvor er kameraer til fotonørder?

 • På Digital FOTO tester vi hvert år masser af kameraer til entusiaster og fotonørder, og kvaliteten er generelt rigtig høj.

Er der nogle fantastiske kameraer på markedet?

 • Den gode nyhed er, at der findes nogle fantastiske kameraer på markedet, hvis du har et stramt budget, inklusiv nogle rigtig gode begynder D-SLR, strømlinede spejlløse kameraer, avancerede kompaktkameraer, bridge-kameraer med store zoom objektiver og lommekameraer.

De bedste billige kameraer i 2020?

 • De bedste billige kameraer i 2020 1 Sony Cyber-shot RX100. Sony's nyeste i RX100 serien, RX100 V, er en af vores favoritter blandt kompaktkameraer lige... 2 Nikon D3400. Hvis du er på udkig efter dit første D-SLR, så er Nikon's D3400 svær at komme udenom, når det gælder... 3 Panasonic Lumix ZS50 / Lumix TZ70. Panasonic's ZS / TZ serie af kompaktkameraer har længe... More ...