:

Hvor store hjul på cykel?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor store hjul på cykel?
  2. Hvilken størrelse cykel skal jeg vælge?
  3. Hvor stor skal min mountainbike være?
  4. Hvor stor er en 29 cykel?
  5. Hvordan måles Stelhøjde?
  6. Hvad betyder 28 på en cykel?

Hvor store hjul på cykel?

Efter mange års undersøgelser er vi kommet frem til, at 29” hjul er det mest effektive valg til de fleste cykler og ryttere.

Hvilken størrelse cykel skal jeg vælge?

Gang først din indvendige benlængde med 0,226 for at finde din størrelse i tommer. Gang efterfølgende det resultat med 2,54, for at få stelstørrelsen i cm. Hvis du er på udkig efter en trekkingcykel ganger du din indvendige benlængde med 0,66 for den anbefalede stelstørrelse i cm.

Hvor stor skal min mountainbike være?

Du er måske vant til at vælge cykelstørrelse ud fra din skridthøjde til overrøret eller sadelrørets højde. Disse mål er stadig værd at tage med i betragtning, men det er vigtigere at se på Reach og Faktisk Overrørslængde (Effective Top Tube), når man sammenligner forskellige størrelser mountainbikes.

Hvor stor er en 29 cykel?

Størrelsen på hjulet er dets diameter i tommer. En tomme er 2,54 centimeter. Det vil sige, at der er i diameteren er 7,62 centimeter til forskel på et 26” og et 29” hjul.

Hvordan måles Stelhøjde?

Det gør du ved at måle helt oppe fra lysken og ned til jorden med strakt ben. Nu har du din skridtlængde, som via en udregning kan omdannes til den rigtige stelstørrelse i centimeter. Din skridtlængde i centimeter ganges 0,66 og resultatet er den stelstørrelse, der passer dig bedst.

Hvad betyder 28 på en cykel?

Hvis du skal bruge cyklen til at køre ture i skoven så anbefales 26 tommer dæk og dækstørrelse til børn afhænger af deres højde og alder....Dækstørrelse.

Cykel SerieDækstørrelser
Damecykel – City28
Damecykel – Klassisk28
Damecykel – Shopper28
Herrecykel – City28