:

Hvad er et 4K tv?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er et 4K tv?
  2. Kan man se Netflix i 4K?
  3. Er 4K bedre end HD?
  4. Hvor kan man se 4K tv?
  5. Hvornår sender DR i 4K?

Hvad er et 4K tv?

Hvad betyder 4K? Et 4K TV er et TV med 4K-opløsning. Det betyder, at TV'et har 3840 pixels vandret og 2160 pixels lodret, hvilket giver i alt ca. 8,3 millioner pixels.

Kan man se Netflix i 4K?

Ultra HD-streaming er tilgængeligt i Netflix på mange 4K-enheder. For at streame Netflix i Ultra HD har du brug for: Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Et 60 Hz-tv eller en computerskærm, der er kompatibel med Ultra HD-streaming fra Netflix.

Er 4K bedre end HD?

Hvad er 4K? 4K er en betegnelse for opløsningen på en skærm, og er en af de nyeste standarder indenfor skærme. 4K er fire gange højere end Full HD eller 1080p, som er en af de mest udbredte opløsninger i dag. Med 4K får du altså et ekstremt skarpt og detaljeret billede på dit fjernsyn eller din PC-skærm.

Hvor kan man se 4K tv?

Netflix. Verdens største streamingtjeneste, Netflix, er også begyndt at tilbyde 4K-materiale. Indtil videre er det dog kun deres egenproducerede serie, House of Cards, der tilbydes i 4K - og kun anden sæson.

Hvornår sender DR i 4K?

Hvad med TV2 og DR? I øjeblikket kan man ikke se 4K på nogle af de danske tv-kanaler. Det er ganske enkelt ikke muligt at få ud igennem bredbåndet i øjeblikket. Det handler om, at bredbåndet, som det ser ud nu, kun kan håndtere en vis mængde data ad gangen - langt under den mængde, som 4K vil kræve.