:

Kan det betale sig at importere en bil fra Tyskland?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan det betale sig at importere en bil fra Tyskland?
  2. Hvad koster import af elbil?
  3. Kan det betale sig at importere en Tesla?
  4. Hvornår stiger afgiften på elbiler?
  5. Er det billigere at købe Tesla i Tyskland?
  6. Kan det betale sig at importere bil fra udlandet?

Kan det betale sig at importere en bil fra Tyskland?

Helt overordnet kan man sige, at den tyske moms samt tyske tilskudsregler medfører, at det kan betale sig at importere en bil fra Tyskland. Den tyske moms er kun 19 % sammenlignet med danske moms på hele 25 % og derfor sparer du både moms og den avance, som den danske forhandler tjener på salg.

Hvad koster import af elbil?

33 % af sin oprindelige nypris, er brugtafgiften ved import af elbil nu 101.000 kr. Årsagen til at man kan spare mange penge på at importere en brugt elbil til Danmark, skyldes derfor også den lavere registreringsafgift.

Kan det betale sig at importere en Tesla?

på langt de fleste handler i forhold til at købe i Danmark. På dyrere biler (Mercedes EQC, Audi E-tron, Tesla Model S og X) kan du spare over 100.000 kr. Dertil kommer, at du får et meget større udvalg, når du køber elbil i udlandet.

Hvornår stiger afgiften på elbiler?

Stor efterspørgsel på især plugin-hybrider betyder, at bilkøbere risikerer først at få deres bil efter nytår. Det kan blive dyrt. Fra 2022 stiger afgiften nemlig på elektriske biler.

Er det billigere at købe Tesla i Tyskland?

Tesla har sat prisen på basisudgaven af Model 3 ned, så den kvalificerer til det høje statstilskud på billige elbiler, og når man så trækker tilskuddet fra listeprisen, og indregner effekten af den lavere tyske moms, så er den næsten 100.000 kroner billigere end i DK. Og det er endda FØR statstilskuddet lægges oveni.

Kan det betale sig at importere bil fra udlandet?

Med den nye lavere registreringsafgift i 2016, er det blevet endnu mere attraktivt at selv hente en bil hjem fra udlandet, og der kan være rigtig gode penge at spare. Men før du går i gang med at importere din egen drømmebil, er det godt at kende systemet og måden en registreringsafgift beregnes på.