:

Hvordan installerer man en Quooker?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan installerer man en Quooker?
  2. Kan man installere Quooker selv?
  3. Hvordan starter man en Quooker?
  4. Hvad koster en Quooker om året?
  5. Hvordan bruger man en Cooker?

Hvordan installerer man en Quooker?

Det er ikke nødvendigt at bore et nyt hul, da Quooker-hanen har standardmål og passer i det gamle hul. Monter vandslangerne ind i den nye hane, og tilslut dem igen vandforsyningen under vasken. Du spænder derefter hanen fast i bordpladen eller vasken med en enkelt møtrik, som følger med i installationspakken.

Kan man installere Quooker selv?

Du kan selv installere din Quooker. Quooker leveres med komplet monteringsvejledning. Du skal blot sikre dig, at der er en lovlig jordet stikkontakt (230 v) og vandforsyning i skabet.

Hvordan starter man en Quooker?

Du skal først trykke to gange på betjeningsgrebet og hurtigt derefter dreje grebet mod uret. Så kommer der kogende vand ud af hanen. Du slukker for vandet ved at dreje betjeningsgrebet tilbage. Du kan tappe kogende vand igen uden at skulle dobbelt-trykke, hvis du inden for 3 sekunder trykker ned og drejer igen.

Hvad koster en Quooker om året?

Ifølge en test af Quooker, som Teknologisk Institut lavede for Elsparefonden i 2008, bruger en familie, der tapper 4 liter vand om dagen fra en kogende vandhane af mærket Quooker, 300 kWh om året (672 kr. om året ved en kWh-pris på 2,24 kr.).

Hvordan bruger man en Cooker?

Sådan virker en Quooker: PRO3- og PRO7-beholdere

  1. Koldt vand løber ind i beholderen.
  2. Vandet opvarmes til 108 °C under tryk. Det bliver renset, når det løber igennem det unikke aktive kulfilter, HiTAC-filteret. ...
  3. Vandet falder til 100°C, når det løber ud af hanen, og det begynder at koge. ...
  4. Vandet har netop kogt.