:

Kan man forlænge en tilstandsrapport?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan man forlænge en tilstandsrapport?
  2. Hvor lang tid tager det at få udarbejdet en tilstandsrapport?
  3. Hvad skal man være opmærksom på i en tilstandsrapport?
  4. Hvor kan jeg se min tilstandsrapport?
  5. Hvad koster tilstandsrapport og energimærke?
  6. Kan man selv bestille tilstandsrapport?

Kan man forlænge en tilstandsrapport?

Tilstandsrapportens gyldighed Tilstandsrapporten er gyldig i seks måneder. Inden perioden udløber, kan du få rapporten fornyet for 6 måneder til en reduceret pris. Rapporten er gyldig fra den dag, den beskikkede sagkyndige indberetter rapporten.

Hvor lang tid tager det at få udarbejdet en tilstandsrapport?

Det tager normalt 2 - 3 timer at gennemgå ejendommen. Dette kan variere afhængig af husets størrelse, konstruktion og alder. er tilstandsrapporten klar? Den skriftlige rapport er normalt udarbejdet på 3 - 5 dage.

Hvad skal man være opmærksom på i en tilstandsrapport?

Hus eller sommerhus – en tilstandsrapport giver overblik over boligens stand. Men hvad betyder vurderingerne, og hvad gør du, hvis der er fejl i rapporten?...Skaderne på boligen bliver i tilstandsrapporten vurderet ud fra denne skala:

  • Kritiske skader (rød)
  • Alvorlige skader (gul)
  • Mindre alvorlige skader (grå)
  • Mulige skader.

Hvor kan jeg se min tilstandsrapport?

På hjemmesiden boligejer.dk, der drives af Erhvervsstyrelsen, kan du hente alle de tilstandsrapporter, der er lavet på din bolig gennem tiden. Du kan bruge gamle tilstandsrapporter til at rette fejl på boligen, før du sætter den til salg. Det er dog kun muligt at hente tilstandsrapporter for en bolig, hvis du ejer den.

Hvad koster tilstandsrapport og energimærke?

Prisen ligger fra 4.000 til 6.000 kr. afhængig af boligens samlede areal og alder. Hvis der allerede er en tilstandsrapport, som er under 6 måneder gammel, kan du bruge den. For at der kan udarbejdes et tilbud på ejerskifteforsikring, skal der samtidig udarbejdes en El-installationsrapport, hvilken vi også klare.

Kan man selv bestille tilstandsrapport?

Tilstandsrapporten skal udarbejdes af en uvildig og godkendt bygningssagkyndig. Du kan bestille en bygningssagkyndig ved at henvende dig direkte til et forsikringsselskab eller ved selv at vælge en konsulent.