:

Hvad må man skyde fra i dag?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad må man skyde fra i dag?
 2. Hvornår kan man skyde fasaner?
 3. Hvilke dyr må man ikke skyde?
 4. Hvornår må man skyde en hare?
 5. Hvad må jages fra 1. oktober?
 6. Hvad skyder man fasaner med?
 7. Hvor meget koster det at skyde en fasan?
 8. Hvad må jages i november?
 9. Kan du tage jagt i Sverige?
 10. Hvordan holder du dig på jagt i Sverige?
 11. Hvor er Jagttiderne i Danmark?

Hvad må man skyde fra i dag?

Hare Fugle

 • Taffeland.
 • Troldand.
 • Bjergand.
 • Hvinand.
 • Havlit.
 • Edderfugl, han.
 • Sortand.
 • Fløjlsand.

Hvornår kan man skyde fasaner?

Jagtmuligheder og fredninger Fasan (både hane og høne) har jagttid 1. oktober til 31. januar.

Hvilke dyr må man ikke skyde?

Det betyder blandt andet, at det fra 1. juli 2014 er forbudt at skyde omstrejfende hunde, katte og tamkaniner. Fra 1. juli 2014 er det ikke længere tilladt - efter advarsel af dyrets ejer - at skyde eller på anden måde aflive hunde, katte og tamkaniner, der strejfer på ens grund.

Hvornår må man skyde en hare?

For harens vedkommende betyder den reviderede jagttid, at haren kan jages efter følgende anvisninger: Nuværende jagttid øst for Lillebælt: 01.10 – 31.12. Fremtidig jagttid øst for Lillebælt: 01.11 – 31.01. Nuværende jagttid vest for Lillebælt: 01.10 – 15.12.

Hvad må jages fra 1. oktober?

Det gælder eksempelvis kronhjort, dåhjort, sikahjort, muflonvædder, vildsvin, so og grise, mens kronkalv/hind, då- og kalv, sikahind/kalv, rå- og lam, muflonfår- og lam samt råbukken først må jages fra 1. oktober.

Hvad skyder man fasaner med?

Haglbøsse Det gevær, som jægeren typisk bruger til at skyde fasanen med. Det skyder med patron- er, der indeholder ca. 300 små hagl. Det er specielt godt, når man skyder efter noget, som bevæger sig.

Hvor meget koster det at skyde en fasan?

Typisk vil en fasan koste 350-400 kr., men priserne kan variere, afhængig af hvor i landet I tager hen, og under hvilke forhold der skal jages. En lille, men væsentlig detaljer her er, at ved de fleste store godsjagter vil jagtudbyderen følge tre-skudsreglen.

Hvad må jages i november?

Jagttider november

HovdyrJagttid
Sikahjort01.09-31.01
Sikahind og kalv01.10-31.01
Råbuk01.10-31.01
Rå og lam01.10-31.01
1. nov. 2011

Kan du tage jagt i Sverige?

 • På jagt i Sverige – det må du, og det må du ikke 1 Eftersøg efter jagt i Sverige. Selvom det umiddelbart virker meget enkelt at tage på jagt i Sverige, sker det... 2 Terrænkørsel. En anden streng svensk lov, der vedrører jagt, er loven om terrænkørsel: Det er ikke tilladt at køre... 3 Elgjagt. Elgjagt er tæt forbundet med det at tage på jagt i Sverige, og også for svenskerne... More ...

Hvordan holder du dig på jagt i Sverige?

 • Hold dig på stien, når du tager på jagt i Sverige 1 Deklarer våben, og indløs jagtkort – og husk at medbringe våbenpas/-licens og jagtkort på jagten. 2 Husk mikrochip, pas og rabiesvaccination til hunden 3 Sørg for at være forberedt på et eventuelt eftersøg 4 Ingen terrænkørsel, medmindre det er for at hente skudt vildt 5 Husk sikker våbentransport 6 Træn på skydning på løbende vildt 7 Køb en jagtradio More ...

Hvor er Jagttiderne i Danmark?

 • Generelle jagttider i Danmark Det er Naturstyrelsen, der fastsætter jagttiderne i Danmark. Jagtsæsonen er primært placeret om efteråret, for at tage hensyn til dyrenes yngletid. I Danmark kan vi jage 10 dyrearter og 33 fuglearter.