:

Hvad er forskellen på ping pong og bordtennis?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er forskellen på ping pong og bordtennis?
  2. Hvor lang tid tager en Bordtenniskamp?
  3. Hvor gammel er ping pong?
  4. Hvor mange bordtennis spillere er der i Danmark?
  5. Hvor kan man spille bordtennis i København?

Hvad er forskellen på ping pong og bordtennis?

Ping-pong er en form for bordtennis, der stammer fra Japan. Forskellen fra klassisk bordtennis er typen af bat og bold. I ping pong spilles der med bats uden skumgummi imellem træ og yderbeklædning. Dette giver mindre skru i boldene i ping pong i forhold til bordtennis.

Hvor lang tid tager en Bordtenniskamp?

Spillets afvikling En kamp afvikles typisk over fem eller syv sæt, og i hvert sæt spilles der til 11. Man trækker lod om bolden, og man har 2 server hver, af gangen; hvis det står 10-10, spiller man til der er en der fører med 2 point. Når der er en der har vundet et sæt, bytter man side.

Hvor gammel er ping pong?

Pong

Start af projektetSommer 1972
Udgivelses dato29. november 1972

Hvor mange bordtennis spillere er der i Danmark?

Verdens hurtigste spil I Danmark har 210 klubber næsten 10.000 medlemmer (2016). Derudover skønnes det, at omkring 200.000 personer i Danmark spiller bordtennis som hobby i private hjem, skoler, boligforeninger, på arbejdspladser og i ungdoms- og fritidsklubber.

Hvor kan man spille bordtennis i København?

Hafnia-Hallen har tre bordtennisborde i forhallen. Bordtennis er gratis at benytte, hvis de ikke er bookede. Du kan låne/leje bat og bolde i receptionen, hvis ikke selv har noget. Hvis du ønsker at være sikker på at have et bord, når du kommer, kan du booke et bord.