:

Hvem er Niels Jørgen fra hammerslag?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvem er Niels Jørgen fra hammerslag?
  2. Hvem er Niels Jørgen Jørgensen?
  3. Hvor kommer Kræmmer Erik fra?
  4. Hvor er kræmmer Erik født?
  5. Hvad laver Kræmmer Erik?
  6. Hvem er kræmmer Erik gift med?
  7. Hvor gammel er kræmmer Erik?

Hvem er Niels Jørgen fra hammerslag?

Niels Jørgen er ikke kun en genbrugselsker og en supersælger – han agerer også vurderingsekspert i TV-programmer. Sidstnævnte gør, at han er endnu bedre til at spotte ting på genbrugsmarkedet, der er til salg til en god pris, og det betyder også, at han ved, hvad han skal tage for sine ting til salg.

Hvem er Niels Jørgen Jørgensen?

Niels Jørgen har arbejdet hos Lauritz.com siden 2008. Han har altid haft en stor interesse for kunst, design og smykker. I sær vintage beklædning og smykker har kans kærlighed, og han er kategori- og deLuxe-ansvarlig inden for kategorien tøj og tasker med speciale i varemærket Chanel.

Hvor kommer Kræmmer Erik fra?

Ud over at være et kendt ansigt på Værløse Bymidte er han nu også blevet landskendt som deltager i TV2' program »Fantastiske Fund« Her er han kendt som Kræmmer Erik, der krejler sig til alverdens ting og sager til salg på lauritz.com.

Hvor er kræmmer Erik født?

Erik Christensen
Født25. februar 1958 (64 år) Nyborg, Danmark
Politisk partiSocialdemokratiet
Links
Biografi på folketinget.dk

Hvad laver Kræmmer Erik?

I sommerhusområdet Kulhuse med lidt under 1000 indbyggere har Erik 73-årige Christiansen butikken Fantastiske Fund, hvor der er fyldt med alt fra antikke miniature legetøjsbiler til retro-teakmøbler, lamper og keramik. Han har været kræmmer det meste af sit liv og er efterhånden connaisseur.

Hvem er kræmmer Erik gift med?

Kræmmer-Erik nyder livet med sin hustru Når den 67-årige kræmmer ikke finkæmmer diverse loppemarkeder for de mest unikke fund, så tilbringer han meget af sin tid i hjemmet i Hillerød. Her bor han sammen med hustruen Birgitte, som han har børnene Thomas på 35 og Stine på 40 år sammen.

Hvor gammel er kræmmer Erik?

Den 67-årige kræmmer Erik Christiansen fra TV 2 FRI's ”Fantastiske Fund” kan takke en god ven for, at han fik interessen for loppefund.