:

Er Mobilbank og netbank det samme?

Indholdsfortegnelse:

 1. Er Mobilbank og netbank det samme?
 2. Hvor meget kan man overføre fra Mobilbank?
 3. Hvad er Mobilbank app?
 4. Hvad er Nordea Mobilbank?
 5. Hvad er net eller mobilbank?
 6. Hvordan bruger man mobilbank?
 7. Hvor mange penge kan man overføre til andre?
 8. Hvor meget må man overfører til andre?
 9. Hvordan bruger man Mobilbank?
 10. Hvordan kan jeg få Mobilbank?
 11. Hvordan får jeg Mobilbank Nordea?
 12. Hvad bruger man netbank til?
 13. Hvordan bruger man netbank?
 14. Hvordan logger man ind på Mobilbank?
 15. Hvordan aktivere man Mobilbank?
 16. Kan du overføre dine apps fra en Android-enhed til en anden?
 17. Hvordan kan du overføre android telefoner til computeren?
 18. Hvornår kan du overføre apps fra en ny telefon til en anden?
 19. Hvad er en Android fil overførsel?

Er Mobilbank og netbank det samme?

I Danske Mobilbank er der ikke de samme muligheder som i netbanken. Der er blandt andet ikke de samme hjælpetekster/advarsler. Når du har sendt en ordre til os ved at bruge et identifikationsmiddel (typisk din servicekode, se afsnit 2.1), er den bindende.

Hvor meget kan man overføre fra Mobilbank?

Grænsen for, hvor mange penge du kan overføre via netbanken/mobilbanken ændres pr. 16. januar 2021 til 75.000 kr.

Hvad er Mobilbank app?

Mobilbanken giver dig overblik og frihed til at ordne økonomien uafhængigt af tid og sted. Den gør det nemt at være i dialog med os og tage beslutninger i både små og store økonomiske spørgsmål. - få et samlet overblik over din pensionsordning i Danica Pension (forudsætter dit samtykke).

Hvad er Nordea Mobilbank?

Mobilbanken giver dig mulighed for at udføre en række bankforretninger. Disse bankforretninger er omfattet af Nordeas vilkår for Netbank. For information om Nordeas behandling af personoplysninger i forbindelse med bankforretningerne henvises til de Generelle vilkår for privatkunder.

Hvad er net eller mobilbank?

Du får hurtigt overblik over dine konti, lån og kort og glæde af en masse praktiske funktioner, der gør det nemt for dig at ordne din økonomi. Du kan bl. a. betale regninger, overføre penge og oprette nye konti.

Hvordan bruger man mobilbank?

Når du logger på første gang, skal du bruge dit NemID og din servicekode til mobilbanken. Første gang du logger på, skal du også regis- trere din smartphone eller tablet som en sikker enhed. Det er hurtigt klaret og kræver kun, at du indtaster dit NemID, når du bliver bedt om det.

Hvor mange penge kan man overføre til andre?

Du kan overføre for 10.000 kr. om dagen til andre privatpersoner. Derudover kan du betale med MobilePay i butikker for 15.000 kr. om dagen.

Hvor meget må man overfører til andre?

Gaver mellem ægtefæller og gaver fra nært beslægtede familiemedlemmer under 69.5 er afgiftsfrie. Overskrider pengegaven dette beløb, skal der betales en gaveafgift på 15 % af alt herover. Det samme gælder ved pengegaver til svigerbørn – her betales der dog 15 % af alt, der overstiger 24.300 kr.

Hvordan bruger man Mobilbank?

Når du logger på første gang, skal du bruge dit NemID og din servicekode til mobilbanken. Første gang du logger på, skal du også regis- trere din smartphone eller tablet som en sikker enhed. Det er hurtigt klaret og kræver kun, at du indtaster dit NemID, når du bliver bedt om det.

Hvordan kan jeg få Mobilbank?

Spørgsmål & svar

 1. Først skal du tilmelde dig mobilbank i din netbank under ”Mobile tjenester”.
 2. Når du er tilmeldt, får du med det samme vist en 4-cifret servicekode, som du skal bruge til at logge på mobilbank-appen. ...
 3. Appen henter du i App Store og Google Play.

Hvordan får jeg Mobilbank Nordea?

For at bruge Mobilbank skal du:

 1. være fyldt 15 år.
 2. have en onlineaftale til Nordeas netbank.
 3. have aktiveret NemID.
 4. have en Smartphone eller Tablet, som du kan downloade apps til.

Hvad bruger man netbank til?

En netbank er et digitalt selvbetjeningsprodukt fra din bank. Det er her du selv kan lave overførsler, betale regninger, oprette og slette betalingsservice, lave udlandsoverførsler og lignende.

Hvordan bruger man netbank?

Først skal du tilmelde dig mobilbank i din netbank under 'Mobile tjenester'. Når du er tilmeldt, får du med det samme vist en 4-cifret servicekode, som du skal bruge til at logge på mobilbank-appen. Servicekoden er din personlige kode, som du aldrig må give til andre. Se hvordan du tilmelder dig mobilbank i netbanken.

Hvordan logger man ind på Mobilbank?

Log på første gang Når du logger på første gang, skal du bruge dit NemID og din servicekode til mobilbanken. Første gang du logger på, skal du også regis- trere din smartphone eller tablet som en sikker enhed. Det er hurtigt klaret og kræver kun, at du indtaster dit NemID, når du bliver bedt om det.

Hvordan aktivere man Mobilbank?

Spørgsmål & svar

 1. Først skal du tilmelde dig mobilbank i din netbank under ”Mobile tjenester”.
 2. Når du er tilmeldt, får du med det samme vist en 4-cifret servicekode, som du skal bruge til at logge på mobilbank-appen. ...
 3. Appen henter du i App Store og Google Play.

Kan du overføre dine apps fra en Android-enhed til en anden?

 • Det bedste værktøj til at bruge til at overføre dine apps fra en Android-enhed til en anden er Wondershare MobileTrans. Dette værktøj hjælper dig ikke kun dine apps, men alle data, herunder kontakter, SMS-beskeder, billeder, kalender, musik og endda videoer fra en android-enhed til en anden alt i et klik.

Hvordan kan du overføre android telefoner til computeren?

 • Den første ting du skal gøre er downloade og køre Wondershare MobileTrans software og derefter forbinde de to Android telefoner til computeren via USB-kabler. At gøre dette Klik på fanen Super Toolkit på toppen af vinduet. Klik derefter på telefon overføre og vælg indstillingen telefon til telefon overførsel.

Hvornår kan du overføre apps fra en ny telefon til en anden?

 • Der er tidspunkter, når du skal overføre dine apps fra én telefon til en anden. Det kan være fordi du købte en ny telefon og ikke ønsker at skille sig af med dine apps eller du ikke ønsker at downloade apps en frisk. Overføre dine apps behøver ikke at være svært overhovedet.

Hvad er en Android fil overførsel?

 • Filoverførsel til og fra Android kan opnås gennem forskellige software tilgængelig på markedet. Følgende er en Android fil overførsel software, som er vurderet højt. Før du vælger en Android fil overførsel software, kan du tage et kig på denne fuld guide til at overføre data mellem alle telefoner, nemt og sikkert.