:

Hvis man skal ringe fra USA til Danmark?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvis man skal ringe fra USA til Danmark?
 2. Hvor meget koster det at ringe til USA fra Danmark?
 3. Hvordan man ringer til udlandet?
 4. Hvordan skriver man landekode?
 5. Hvornår skal man bruge landekoder?
 6. Hvorfor kan jeg ikke ringe til USA?
 7. Er det dyrt at ringe til USA?
 8. Hvem betaler opkald fra udlandet til Danmark?
 9. Kan jeg ringe til dansk nummer i udlandet?
 10. Hvilket land har landekoden?
 11. Hvor er 0046?
 12. Hvad er en områdekode?

Hvis man skal ringe fra USA til Danmark?

Den amerikanske landekode er nok lige så nem, hvis ikke nemmere, at huske. Den er i al sin enkelt hed +1. Så når du skal have fat i et amerikansk nummer, skal du huske at have +1 foran nummeret, mens du ved kontakt til et dansk nummer, skal huske landekoden på +45.

Hvor meget koster det at ringe til USA fra Danmark?

Sender du derimod en SMS eller MMS til et dansk nummer, som befinder sig i udlandet, koster det almindelig pris. Stykprisen afhænger af dit abonnement....Minutpriser på opkald fra Danmark til udenlandske numre.

PriszonerPris
USA/Canada3,75 kr./min.
Verden 19,75 kr./min.
Verden 216,75 kr./min.
Satellit45 kr./min

Hvordan man ringer til udlandet?

Find den rigtige landekode Du skal være opmærksom på, at du skal erstatte de to nuller med et plus, hvis du ringer fra en mobiltelefon. Skal du eksempelvis ringe til en ven i Tyskland fra din mobiltelefon, skal du skrive +49 foran telefonnummeret.

Hvordan skriver man landekode?

En landekode skal angives med et + foran eller 00. Hvis du eksempelvis skal ringe til et norsk nummer, skal du sørge for at der står + før selve nummeret. 47 er nemlig landekoden til Norge.

Hvornår skal man bruge landekoder?

Hvis du skal ringe eller sende en SMS-besked til et udenlandsk telefonnummer, så skal du starte med at indtaste landekoden foran det telefonnummer, som du ønsker at ringe eller SMS'e til. Ved opkald fra Danmark skal du altid starte med 00, derfor indeholder vores oversigt 00 foran alle landekoder.

Hvorfor kan jeg ikke ringe til USA?

Guide til at løse problemer med udlandstelefoni Sørg for, du er tilmeldt Udlandstelefoni og/eller data i udlandet på Mit Telmore. Sørg for, dataroaming er slået til i din telefons indstillinger. Genstart din telefon. Find operatør manuelt fremfor automatisk.

Er det dyrt at ringe til USA?

1. USA = 4,25 kr. 2. EU = 4,95 kr.

Hvem betaler opkald fra udlandet til Danmark?

Du er i udlandet og ringer til Danmark fra udlandet Når du selv er i udlandet og foretager et opkald til Danmark, betaler du opkaldet fra det land, du rejser i. Modtageren betaler ikke noget.

Kan jeg ringe til dansk nummer i udlandet?

Du betaler samme priser, hvis du ringer til et dansk mobilnummer i samme land, som du befinder dig i. Husk, at når du ringer fra udlandet til et dansk nummer, skal du taste landekode +45 (Danmark) foran telefonnumrene.

Hvilket land har landekoden?

Læs Her om Landekoder til hele verden

Landekode i nummerordenLandekode i alfabetisk rækkefølge
00 1Canada00 93
Barbados00 213
Anguilla00 376
Antigua og Barbuda00 244

Hvor er 0046?

Landekode 46 er det, som du skal taste ind på telefonen, hvis du skal ringe til Sverige. For at få direkte forbindelse til Sverige fra Danmark følge fremgangsmåden herunder, der er det internationale opkaldsformat.

Hvad er en områdekode?

Områdenumre i Danmark Man indlejrede da gennemvalgsinformationen forrest i alle telefonnumre. I en periode var dette en to- eller trecifret kode (kaldet områdenummer) som man tastede foran numre udenfor eget nærområde.