:

Hvilket overvågningskamera skal jeg vælge?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvilket overvågningskamera skal jeg vælge?
  2. Hvilket kompaktkamera skal jeg købe?
  3. Hvor mange GB bruger et overvågningskamera?
  4. Hvad er et spejlløst kamera?
  5. Hvor meget data bruger man på en film?
  6. Hvor meget er 15 GB?

Hvilket overvågningskamera skal jeg vælge?

Nexsmart Vision2 Overvågningskamera vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker et stærkt allround overvågningskamera, der omfavner alle de moderne teknologier. Blandt andet får du en utrolig høj opløsning i 1080 p fuld HD-kvalitet, som giver dig ekstra skarpe billeder og optagelser.

Hvilket kompaktkamera skal jeg købe?

Have en alt-i-en-løsning, som er let at tage med sig. Fotografere motiver der er langt væk, så som dyreliv og fugle som er vanskelige at komme tæt på uden at skræmme dem væk – vælg da et kompaktkamera med 25x zoom eller mere. Have et alsidigt rejsekamera.

Hvor mange GB bruger et overvågningskamera?

1 - 2 MB i dataforbrug (afhængig af kameratype og indstillinger). Dvs. der kan typisk afsendes mellem 1.000 og 2.000 e-mails hver måned inden grænsen på 2 GB rammes.

Hvad er et spejlløst kamera?

Hvad er et spejlløst kamera? I modsætning til digitale spejlreflekskameraer, som bruger et spejl til at reflektere lys i søgeren, indeholder spejlløse kameraer – også kaldet kompakte systemkameraer – ikke noget spejl eller nogen optisk søger, og derfor er de generelt mindre end digitale spejlreflekskameraer.

Hvor meget data bruger man på en film?

Standardkvalitet som kaldes mellem benytter op til 700 MB. Den bedste kvalitet tager op til 3 GB pr. time i HD-kvalitet, og helt op til 7 GB i timen for Ultra HD-kvalitet også kaldet 4K. Det kan derfor være værd at overveje, hvor høj kvalitet du skal se din film på, når du er på en begrænset forbindelse.

Hvor meget er 15 GB?

Med 15 GB data kan du bruge ca. 500 MB hver eneste dag i måneden. Husk at du ikke bruger mobildata når du er tilsluttet et trådløst netværk. De 15 GB mobildata rækker længere hvis du kobler dig på trådløst netværk så ofte som muligt.