:

Hvor gammel skal man være for at flyve et fly?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor gammel skal man være for at flyve et fly?
 2. Hvor gammel skal man være for at kunne rejse alene?
 3. Er mit fly forsinket?
 4. Hvornår er et fly aflyst?
 5. Kan man rejse når man er under 18?
 6. Hvor gammel skal man være for at flyve uden voksen?
 7. Hvornår må man rejse uden forældre?
 8. Hvad sker der hvis man ikke når sit fly?
 9. Hvordan søger man kompensation for forsinket fly?
 10. Hvorfor er fly aflyst?
 11. Hvor meget skal det blæse før man ikke kan flyve?
 12. Kan man rejse til Spanien som 17 årig?
 13. Hvor mange penge må man rejse med under 18?
 14. Kan man rejse uden voksen?
 15. Kan man rejse til Spanien Når man er under 18?

Hvor gammel skal man være for at flyve et fly?

Enhver under alderen 17 år som flyver alene på et internationalt fly, kan være påkrævet at skulle udfylde et underskrevet samtykkebrev fra forælder, værge eller anden ansvarlig voksen.

Hvor gammel skal man være for at kunne rejse alene?

Hvem kan rejse alene Du kan bestille alene billet til dit barn, hvis det er mellem 5 og 15 år. Hvis børn er under 5 år er de desværre for små til at rejse alene med os. Hvis de er over 15 år skal de rejse som voksne.

Er mit fly forsinket?

Er du i tvivl om, dit fly er aflyst eller ej, så er der kun én informationskilde, man skal regne med. Og det er direkte kommunikation fra flyselskabet selv. - Man gør klogt i at tjekke sin mail og sms'er, for her kan der komme vigtig information fra flyselskabet, hvis flyet for eksempel skulle være blevet aflyst.

Hvornår er et fly aflyst?

Hvornår er flyet aflyst? Aflysninger sker i praksis, når flyselskaber opgiver at flyve en afgang og i stedet overfører passagerer til andre afgange, der er uafhængige af den første afgang. Du har ikke ret til kompensation, hvis flyafgangen er blevet varslet aflyst mindst 14 dage før planlagt afrejse.

Kan man rejse når man er under 18?

Det kræver en særlig tilladelse at bestille en rejse, når man er under 18 år. Ens værge eller forælder underskriver en blanket med en tilladelse. De enkelte rejseselskaber har normalt deres egen blanket.

Hvor gammel skal man være for at flyve uden voksen?

Hvis du er 12 år eller ældre, kan du flyve med os uden en voksen.

Hvornår må man rejse uden forældre?

En mindreårig, der rejser uden forældre eller værge, kan nægtes indrejse i visse lande. Nogle lande tillader ikke, at mindreårige rejser ind, med mindre deres forældre eller værge ledsager dem eller skriver en erklæring om, at den mindreårige kan rejse alene eller i selskab med en navngivet voksen.

Hvad sker der hvis man ikke når sit fly?

Hvis du ikke når dit forbindelsesfly på grund af noget, der er inden for flyselskabets kontrol, så kan du have ret til kompensation i henhold til EU 261. Dette inkluderer at blive nægtet boarding, fordi flyselskabet overbookede flyet, såvel som tekniske og mekaniske problemer.

Hvordan søger man kompensation for forsinket fly?

Klag til flyselskabet. Klag til flyselskabet, hvis du vil have kompensation eller ikke fik den forplejning, som du havde ret til. I klagen skal du dokumentere dine udgifter og hvilken afgang, det drejede sig om. Gem derfor dine kvitteringer og dit boardingpas.

Hvorfor er fly aflyst?

Flyet er forsinket – det har du ret til Bliver dit fly forsinket, kan du efter reglerne om flypassagerers rettigheder have krav på både forplejning og hotelophold. Det afhænger af, hvor stor flyforsinkelsen er. For at du kan kræve din ret, skal du have været til stede ved check-in i rette tid.

Hvor meget skal det blæse før man ikke kan flyve?

Og er man i en lufthavn, der kun har en landingsbane, hvor det blæser mere end 40 knobs sidevind, så kan man ikke flyve den dag.

Kan man rejse til Spanien som 17 årig?

september 2019 gælder der nye regler for mindreåriges rejseaktivitet i Spanien. Reglerne gælder for alle rejser ud af landet, hvor unge under 18 år rejser alene eller ledsaget af andre end deres forældre/værger. Den mindreårige skal i så fald have en underskrevet samtykkeerklæring med.

Hvor mange penge må man rejse med under 18?

Hvis du rejser med store værdier - Skat.dk. Rejser du ind i eller ud af Danmark med kontanter eller andre likvide midler, der svarer til en værdi af 10.000 euro (ca. 75.000 kr.) eller mere, skal du angive beløbet til Toldstyrelsen.

Kan man rejse uden voksen?

Nogle lande tillader ikke, at mindreårige rejser ind, med mindre deres forældre eller værge ledsager dem eller skriver en erklæring om, at den mindreårige kan rejse alene eller i selskab med en navngivet voksen. For detaljeret information henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside – klik her.

Kan man rejse til Spanien Når man er under 18?

Fra den 1. september 2019 gælder der nye regler for mindreåriges rejseaktivitet i Spanien. Reglerne gælder for alle rejser ud af landet, hvor unge under 18 år rejser alene eller ledsaget af andre end deres forældre/værger. Den mindreårige skal i så fald have en underskrevet samtykkeerklæring med.