:

Hvem er far til Thalia og Elvira?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvem er far til Thalia og Elvira?
 2. Hvor har Katerina Pitzner boet?
 3. Hvor meget er Katerina Pitzner god for?
 4. Hvor gammel er Hector Pitzner?
 5. Hvem er far til diamant døtrene?
 6. Hvor er Katerina Pitzner fra?
 7. Hvorfor snakker Elvira ikke med sin far?
 8. Hvad sker på Ofelia Plads?
 9. Hvor mange børn har Pitzner?
 10. Hvor gammel er Katerina Pitzner?
 11. Hvor mange børn har Diamantfamilien?

Hvem er far til Thalia og Elvira?

23-årige Elvira Pitzner er datter af diamanthandler Katerina Pitzner og forretningsmanden Hans Helmgaard Kristiansen. I 2017 medvirkede Elvira i tv-programmet "Pigerne", og siden 2018 har hun medvirket i fire sæsoner af TV2-serien "Diamantfamilien" sammen med sin mor og to søstre.

Hvor har Katerina Pitzner boet?

I forbindelse med handlen har Katerina Pitzner lånt 5.760.000 kroner i kreditforeningen. Katerina overtager huset med den 1.500 kvadratmeter store grund 1. november. Pitzner har tidligere boet på Strandvejen i Taarbæk.

Hvor meget er Katerina Pitzner god for?

Det betyder, at Katerina Pitzner kan fremvise regnskab for 2020, hvor virksomhedens overskud for andet år i træk er mere end fordoblet. Overskuddet lander således på 8,6 mio. kr efter skat mod 4,1 mio. kr.

Hvor gammel er Hector Pitzner?

Katerina Pitzner er 47 år, mor til fire og nu i et forhold. Børnene er Thalia på 24, Elvira på 20, Hector på 16 og Ophelia på 15.

Hvem er far til diamant døtrene?

Som datter af den stenrige forretningsmand Axel Pitzner voksede 50-årige Katerina Pitzner op på en lystejendom i Nordsjælland. 600 kvadratmeter.

Hvor er Katerina Pitzner fra?

Men historien om den »evigt fascinerende familien Pitzner« starter et helt andet sted. Som datter af den stenrige forretningsmand Axel Pitzner voksede 50-årige Katerina Pitzner op på en lystejendom i Nordsjælland. 600 kvadratmeter.

Hvorfor snakker Elvira ikke med sin far?

På det tidspunkt boede Elvira Pitzner sammen med sin storesøster Thalia hos sin farmor og farfar, fordi deres mor boede i Sverige med deres to mindre søskende, som hun havde fået med en svensk mand. Deres far havde de ikke meget kontakt til. Elvira Pitzners forældre blev skilt, da hun var helt lille.

Hvad sker på Ofelia Plads?

Det gælder storslåede musikalske oplevelser som koncertrækken Klassisk på Kyssetrappen og Jazz på Pladsen, ligesom Ofelia Plads i løbet af året blandt andet også byder på teaterforestillinger, kunstudstillinger og sportsbegivenheder.

Hvor mange børn har Pitzner?

»Kom helt tæt på den evigt fascinerende familien Pitzner, når mor Katerina og døtrene Thalia, Elvira og Ophelia ærligt deler ud af deres op- og nedture i livet,« lyder introduktionen til serien. Og med tre døtre, der er vant til livet på første klasse og skal finde deres egne ben, er der nok at se til.

Hvor gammel er Katerina Pitzner?

Katerina Pitzner er 47 år, mor til fire og nu i et forhold. Børnene er Thalia på 24, Elvira på 20, Hector på 16 og Ophelia på 15.

Hvor mange børn har Diamantfamilien?

Katerina Pitzner er 47 år, mor til fire og nu i et forhold. Børnene er Thalia på 24, Elvira på 20, Hector på 16 og Ophelia på 15.