:

Kan man købe Oyster Card i Stansted?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan man købe Oyster Card i Stansted?
 2. Hvor kan jeg købe Oyster Card?
 3. Kan jeg købe et Oyster Card i London?
 4. Hvordan kommer man bedst rundt i London?
 5. Hvad koster tog fra Stansted til London?
 6. Hvad koster en taxa fra Gatwick til London?
 7. Kan man købe Oyster Card i Gatwick?
 8. Kan man købe Oyster Card i Heathrow?
 9. Er Oyster Card personligt?
 10. Hvor mange penge skal man have med til London?
 11. Hvad koster det at køre i Metro i London?
 12. Hvad koster tog fra Gatwick til London?
 13. Hvilken lufthavn er STN?
 14. Hvordan rejse fra Gatwick til London?
 15. Hvad koster en taxa fra Stansted til London?

Kan man købe Oyster Card i Stansted?

På forhånd tak. Jo, i princippet – Stansted er dog så langt uden for selve London, at Oyster Cardet ikke kan bruges. Man skal købe en særskilt billet til toget, der hedder Stansted Express. Men vil klart anbefale at købe et Visitor Oyster Card hjemmefra, der kan bruges inde i selve London.

Hvor kan jeg købe Oyster Card?

Kortet koster £5 og kan købes online i VisitBritain Shoppen – det bliver sendt til din hjemmeadresse, så du har det parat til brug, så snart du lander i London. Link til køb af Visitor Oyster Card her.

Kan jeg købe et Oyster Card i London?

Hvis du køber et specielt Visitor Oyster Card hjemmefra koster det kun 3 pund (5 derovre) og så kan du indsætte et valgfrit beløb at rejse for (fra 15-50 pund). Køb dit Visitor Oyster Card online hos VisitBritain her.

Hvordan kommer man bedst rundt i London?

Den mest kendte – og mest anvendte – er The Tube, London Underground, der dækker hele London og omegn. Systemet består af 11 linier, der er praktisk kortlagt med hver deres farve for overskuelig-hedens skyld. Stjernen blandt disse linier for både turister og fastboende er den gule Circle Line.

Hvad koster tog fra Stansted til London?

Tog fra Stansted Lufthavn til London

RejsetidFra 47m
PrisFra 20,70 £
Afstand50 km
Frekvens72 tog om dagen
Første tog04:22

Hvad koster en taxa fra Gatwick til London?

834,11 kr. pr.

Kan man købe Oyster Card i Gatwick?

Bestil dit Oyster Card HER, og vi sender det hjem til dig i god tid, inden du rejser til London. Det er så nemt som det kan gøres! Hop på Gatwick Expressen og nyd den hurtigste og nemmeste måde at komme ind til det centrale London.

Kan man købe Oyster Card i Heathrow?

Det er korrekt forstået: man kan IKKE bruges Visitor Oyster CardHeathrow Express – dertil skal man købe den særskilte billet. Man kan GODT bruge Visitor Oyster Card, hvis man tager med tuben (London Underground) ind til London.

Er Oyster Card personligt?

Dit Oyster Card er ikke personligt, så du kan altid dele det med venner og bekendte, der rejser til London på et andet tidspunkt.

Hvor mange penge skal man have med til London?

Fybilletter til London Hvis man er ude i rigtig god tid, så kan man faktisk flyve til London og retur for ned til 150 kr. Som udgangspunkt er det almindeligt at bruge ca 400 kr på returbilletter til London. Flybilletter: 4 kr.

Hvad koster det at køre i Metro i London?

Godt nok koster det kun £1,5 pr. tur, men 10 ture koster jo så 15 £, og med fem dage i London får man virkelig rejst meget på kryds og tværs, så hvor stor en besparelse der er i sidste ende med Oyster, må være op til en selv at vurdere.

Hvad koster tog fra Gatwick til London?

Tog fra Gatwick Lufthavn til London

RejsetidFra 28m
PrisFra 12,50 £
Afstand39 km
Frekvens893 tog om dagen
Første tog02:46

Hvilken lufthavn er STN?

London Stansted Airport, London-Stansted eller blot Stansted (IATA: STN, ICAO: EGSS) er en britisk civil lufthavn, der betjener landets hovedstad, London.

Hvordan rejse fra Gatwick til London?

Den nemme måde at komme til og fra Gatwick Airport og det centrale London på. Gatwick Express kører uden stop mellem London Gatwick Airport og London Victoria Station. Eksprestoget er berømt for den korte rejsetid og de hyppige afgange. Toget afgår hvert kvarter og er kun 30 minutter om turen hver vej.

Hvad koster en taxa fra Stansted til London?

En enkeltbillet koster £16.60. Billetter kan både bookes online på hjemmesiden herunder, hvor der af og til er rabat at hente, hvis du booker i god tid. Du kan booke din togbillet online hos Trainline her.