:

Hvad kan jeg få for mine LP plader?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad kan jeg få for mine LP plader?
  2. Hvem vurderer LP plader?
  3. Hvad betyder VG+?
  4. Hvem køber gamle LP plader?
  5. Hvad koster det at sende en LP?
  6. Hvad koster det at få lavet en LP?

Hvad kan jeg få for mine LP plader?

Har du en af de helt efterspurgte plader fra den periode i en god stand, kan du sagtens mellem 1.000-5.000 kroner for den, siger Simon Busk. Han understreger, at det dog er af helt afgørende betydning, hvilken presning pladen har.

Hvem vurderer LP plader?

På Discogs kan du ligeledes se, hvad andre har udbudt en udgave af en plade til, men ofte vil der være listet mange plader til salg til en pris som de aldrig vil blive solgt til.

Hvad betyder VG+?

VG+ - Very Good+ Er den "sværeste" graduering, da pladen er tæt på perfekt men har enkelte mindre fejl. Dette kan være lidt let knitren i stille passager eller en mindre ridse i et enkelt nummer. Coveret kan have et prismærke eller klistermærke fra oprindeligt salg, eller let slitage i kanter.

Hvem køber gamle LP plader?

Hos Seebachs Klassikere oplever vi en stigende efterspørgsel efter brugte vinylplader. Vinylplader & LP ér har stor interesse og her er det både nyere og ældre musik vi ønsker at købe. Vi har stor efterspørgsel efter velholdte gamle lp plader (vinylplader) stort set alle genrer inden for rock, pop, blues og jazz.

Hvad koster det at sende en LP?

bogomslag 295 g. Kan bruges til forsendelse af LP'er....BOGOMSLAG, B4, 3 X 80 MM, 3 MM, X-PACK 5, GENBRUGSPAP ♻️, 20 STK.

Antal pk.PrisSpar
1222,000
12211,004%
25199,0010%
51178,0019%

Hvad koster det at få lavet en LP?

vinyl som presses fra en metal-master som igen presses fra den egentlige master. Koster fra 3-4000. - og op for 100 stk. Har du først metal-masteren kan der trykkes flere i fremtiden.