:

Hvad sker der hvis man ringer 999?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad sker der hvis man ringer 999?
 2. Hvad sker der hvis man ringer 000?
 3. Hvad gør man hvis man ringer 112 ved en fejl?
 4. Hvad er et Lommeopkald?
 5. Hvornår skal man ringe til brandvæsenet?
 6. Hvordan ringer man til brandvæsenet?
 7. Hvis ambulancen ikke kommer?
 8. Hvad sker der hvis man ringer til nødopkald?
 9. Kan man få bøde for at ringe 112?
 10. Hvorfor ringer 112 til mig?
 11. Hvorfor ringer min iPhone op til 112?
 12. Hvem skal man ringe til hvis det brænder?

Hvad sker der hvis man ringer 999?

Et alarmnummer er et telefonnummer til ambulance, brand og politi eller andre nødsituationer. Det går typisk til en alarmcentral.

Hvad sker der hvis man ringer 000?

maj 1992 erstattede 112 det gamle 000 som nummer til Alarmcentralen, men først 1. oktober 1996 blev 000 definitivt nedlagt. I de mellemliggende fire år kunne begge numre således bruges, hvis man skulle slå alarm.

Hvad gør man hvis man ringer 112 ved en fejl?

Du vil få samme service, uanset hvilken alarmcentral du kommer igennem til. Hvad sker der, hvis du ringer forkert? Hvis du ringer 112, men skulle have ringet 114 til politiets servicecenter, viderestiller alarmoperatøren dit opkald.

Hvad er et Lommeopkald?

De fleste fejlopkald skyldes ifølge vores erfaringer såkaldte ”lommeopkald”, hvor en person utilsigtet er kommet til at ringe 112, mens mobiltelefonen er placeret i lommen.

Hvornår skal man ringe til brandvæsenet?

der er sket en ulykke, en alvorlig forbrydelse eller opstået brand. der er fare for liv, ejendom eller miljø der er akut brug for politiets udrykning, ambulance, brandvæsen eller miljøberedskab.

Hvordan ringer man til brandvæsenet?

ring 112 - landsdækkende nummer til alarmcentralen, når du akut har brug for hjælp fra politi, brandvæsen eller ambulance.

Hvis ambulancen ikke kommer?

Hvis der er lang ventetid på ambulancen, får du det at vide. Hvis du har brug for hjælp, mens du venter, får du det over telefonen. AMK-vagtcentralen må hele tiden sikre, at de mest alvorligt syge eller tilskadekomne får hjælp først. Du er altid velkommen til at ringe igen, hvis det bliver værre.

Hvad sker der hvis man ringer til nødopkald?

Når Ring op ved at holde inde eller Ring op med 5 tryk er slået til, og du forsøger at foretage et nødopkald, begynder din iPhone en nedtælling og udsender en advarselslyd. Når nedtællingen er slut, ringer din iPhone automatisk til alarmcentralen.

Kan man få bøde for at ringe 112?

For at en bøde kan komme på tale, skal man i ond tro ringe unødigt til 112. I chikanetilfælde kan der ske politianmeldelse. Alarmcentralen har mulighed for at blokere et nummer i eksempelvis 15 minutter ad gangen, hvis det samme nummer ringer 112 igen og igen.

Hvorfor ringer 112 til mig?

Når du ringer 112, kommer du igennem til Hovedstadens Beredskab. De stiller dig så videre til Akutberedskabet, som enten sender en ambulance, brandbil eller politibil. Men tallene i den her artikel, er udelukkende for ambulancedelen. Foto: Hovedstadens Beredskab.

Hvorfor ringer min iPhone op til 112?

Når Ring op ved at holde inde eller Ring op med 5 tryk er slået til, og du forsøger at foretage et nødopkald, begynder din iPhone en nedtælling og udsender en advarselslyd. Når nedtællingen er slut, ringer din iPhone automatisk til alarmcentralen.

Hvem skal man ringe til hvis det brænder?

112 er politiets landsdækkende alarmnummer, der skal bruges hvis: der er sket en ulykke, en alvorlig forbrydelse eller opstået brand. der er fare for liv, ejendom eller miljø der er akut brug for politiets udrykning, ambulance, brandvæsen eller miljøberedskab.