:

Hvad betaler man med i Thailand?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad betaler man med i Thailand?
 2. Kan man veksle danske kroner i Thailand?
 3. Hvad koster det at hæve kontanter i Thailand?
 4. Hvor meget kan man hæve i Thailand?
 5. Hvad skal man købe med hjem fra Thailand?
 6. Hvad koster det at spise på restaurant i Thailand?
 7. Hvor kan jeg veksle til thai Baht?
 8. Hvor kan jeg veksle udenlandske penge?
 9. Hvad koster det at hæve penge i udlandet?
 10. Hvad giver man i drikkepenge i Thailand?
 11. Hvor meget kan jeg hæve i udlandet?
 12. Hvad må man tage med hjem fra Thailand?
 13. Hvad skal man passe på i Thailand?
 14. Er det dyrt at spise i Thailand?
 15. Hvad koster 3 uger i Thailand?

Hvad betaler man med i Thailand?

Thailand er et meget kontantintensivt land. Medbring derfor thailandske baht (THB) til turen. Alternativt kan du også medbringe amerikanske dollars (USD) eller euros (EUR), som du kan veksle til lokal valuta i Thailand. Medbringer du amerikanske dollars, får du den bedste kurs for nye 100-dollarsedler.

Kan man veksle danske kroner i Thailand?

Danske kroner kan stadig veksles overalt i Bangkok og på de store turiststeder rundt i landet.. Der er ingen sortbørs i Thailand. Veksel steder: Danske kroner kan veksles i stort set alle banker og i turistområderne også i et stort udvalg af vekselboder.

Hvad koster det at hæve kontanter i Thailand?

Din bank tager minimum 30 kr. i gebyr når du hæver kontanter i udlandet (og mere for nogle kort) og derudover skal du betale 220 baht (44 kr.) til den thailandske bank.

Hvor meget kan man hæve i Thailand?

Du betaler et fast gebyr per hævning til din bank, så derfor er det billigere at hæve flere penge ad gangen. Der er et maximum for hvor meget du kan hæve per dag i automater. Det kan være omkring 2.000 kroner, men varierer afhængig af korttype.

Hvad skal man købe med hjem fra Thailand?

Her er nogle af de ting, jeg altid køber med hjem fra Thailand:

 • Dehydreret frugt. Jeg er helt vild med dehydreret frugt og spiser det som slik. ...
 • K-Beauty/A-Beauty. ...
 • Orkidéer. ...
 • Tøj og Accessories. ...
 • Sko. ...
 • Thaisilke. ...
 • Tigerbalsam. ...
 • Aloe Vera Gel.

Hvad koster det at spise på restaurant i Thailand?

Det afhænger meget af om der spises på de dyrere resorts restauranter eller de mere simple rundt omkring. Gadekøkken - 20 - 50 baht for en ret mad. En hovedret, thaimad, på god thai restaurant vil ligge under 200 baht. Fiskeretter kan være dyrere og nogle gange efter dagspris og vægt.

Hvor kan jeg veksle til thai Baht?

Veksles i den thailandske bank. En overførsel. Sendes i thailandske baht. Veksles i den danske bank inden overførsel.

Hvor kan jeg veksle udenlandske penge?

I de fleste banker kan du veksle penge i deres hæveautomater. Hvis du tilhører en bestemt kundegruppe, kan du være så heldig, at du ikke skal betale vekselgebyr. Og i så fald er det billigere at hæve de mest udbredte valutaer i banken, før du drager afsted på ferie.

Hvad koster det at hæve penge i udlandet?

Som udgangspunkt koster det 30 kr. i gebyr, hver gang du hæver med et Visa/dankort eller et Mastercard Debit (debetkort). Et almindeligt Mastercard (kreditkort) er klart dyrest at bruge som hævekort i udlandet, da det koster mindst 50 kr.

Hvad giver man i drikkepenge i Thailand?

Thailand. Der findes egentligt ikke en kultur for drikkepenge - dog er det værdsat at give lidt penge på restauranter og til rengøringspersonalet på hotellet. For måltider kan man give 10 procent.

Hvor meget kan jeg hæve i udlandet?

Hvor meget kan jeg hæve med mit Visa/Dankort i udlandet? Du må maksimalt hæve 2.000 kr. pr. døgn i kontanter, og maksimalt 25.000 kr.

Hvad må man tage med hjem fra Thailand?

Du medbringe varer til en samlet værdi af 3.250 kr, uden at betale told og afgifter (hvis du ankommer med fly eller skib). Hvis en af dine varer har en værdi på mere end 3.250 kr., skal du betale told og afgifter af hele varens værdi. Der står også mere om: Fødevarer, medicin, kæledyr og våben.

Hvad skal man passe på i Thailand?

De fleste danskere har ingen problemer under besøg i Thailand. Du bør dog være opmærksom pga. risikoen for terror. Brug din sunde fornuft og vær opmærksom på mistænkelig adfærd, som du ville være det, hvis du var i Danmark.

Er det dyrt at spise i Thailand?

Det afhænger meget af om der spises på de dyrere resorts restauranter eller de mere simple rundt omkring. Gadekøkken - 20 - 50 baht for en ret mad. En hovedret, thaimad, på god thai restaurant vil ligge under 200 baht. Fiskeretter kan være dyrere og nogle gange efter dagspris og vægt.

Hvad koster 3 uger i Thailand?

Mad/drikke: 1684 kroner. Transport: 549,4 kroner. Overnatninger: 982 kroner. Oplevelser: 667,7 kroner.