:

Hvad koster det at få nyt loft?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad koster det at få nyt loft?
 2. Hvilket loft skal jeg vælge?
 3. Hvad koster Troldtekt loft pr m2?
 4. Hvad er billigst Troldtekt eller gipsloft?
 5. Hvem laver gipslofter?
 6. Hvilket akustikloft skal jeg vælge?
 7. Hvor meget koster Troldtekt?
 8. Hvordan sætter man gipsplader op i loftet?
 9. Hvilke gipsplader til loft?
 10. Hvad er forskellen på Troldtekt og Fibrotech?
 11. Hvad koster gipsloft pr kvm?
 12. Hvad koster spartling af gipsloft?
 13. Hvilke akustikplader er bedst?

Hvad koster det at få nyt loft?

kr. pr. kvadratmeter.

Hvilket loft skal jeg vælge?

Det er altid nemmere at træffe et valg, når man ved, hvad man kan vælge i mellem. Det samme gør sig gældende, når du skal vælge hvilket loft, der skal være dit nye loft. De mest almindelige materialer, som folk vælger til et nyt loft er: Træbeton, gipsloft eller et klassisk træloft monteret som listeloft.

Hvad koster Troldtekt loft pr m2?

Næst efter gipslofter er Troldtekt en af de billigste lofter, du kan opsætte. Her koster et nyt loft 150 kroner pr. kvadratmeter, og det samme gør sig gældende, hvis du vælger at sætte Huntonit op.

Hvad er billigst Troldtekt eller gipsloft?

Gipslofter er også billigere end fx træbeton. Hvis du har rum med dårligt belysning i, så kan gipslofterne også være med til at lyse rummet lidt op. Der er nemlig ingen ujævnheder og revner som kan opsluge lyset. Gipslofter passer ind i næsten alle boliger og er et sikkert og stilrent valg.

Hvem laver gipslofter?

Snedkere og tømrere er altid det bedste, for de har håndelaget på grundlag af en udstået læretid og års erfaring. De har i de fleste tilfælde monteret rigtigt mange gipslofter i boliger og erhvervsejendomme, og med deres mangeårige ekspertise er du garanteret et loft i topkvalitet med en flot finish.

Hvilket akustikloft skal jeg vælge?

Træbetonlofter er meget gode til at lydisolere, og bliver især anvendt i boliger og institutioner, hvor der er store krav til lydabsorption. Pladerne er nemme at genkende på deres overflade, der ligner og minder om høvlspåner, der er mikset godt sammen.

Hvor meget koster Troldtekt?

99,95kr.

Hvordan sætter man gipsplader op i loftet?

Hvordan monterer du et gipsloft?

 1. Før du kan montere selve gipsloftet, skal du først etablere et underlag af brædder (spredt forskalling), som gipspladerne kan skrues fast i. ...
 2. Brædderne skrues fast i de bærende bjælker i loftet, så de sidder med 300 mm's afstand fra midten af det ene bræt til midten af det næste bræt.

Hvilke gipsplader til loft?

Idéen med at lade to lag kraftigt pap omslutte en kerne af hårdt sammenpresset gips dukkede op i USA i år 1894. Først i 1940'erne blev pladerne dog almindelige i byggeriet. Da gipspladerne er både lydisolerende og brandhæmmende, er de ideelle til skillevægge, lofter og gulve.

Hvad er forskellen på Troldtekt og Fibrotech?

Fibrotech er et prisbilligt alternativt til Troldtekt, men har samme egenskaber og fås ligeledes i flere farver og med fas K5 eller K11. Fibrolith er en tysk producent af træbeton, der tilbyder træbetonplader i økonomiklassen.

Hvad koster gipsloft pr kvm?

Gipspladeloftet er er ikke et af de dyreste lofter. Materialeprisen til et gipspladeloft med 2 lag gips, spartling af samlinger og maling ligger på mellem er ca. 3 kroner pr. kvadratmeter.

Hvad koster spartling af gipsloft?

AFRENSNING, SLIBNING + PLET GRUNDING AF BART TRÆ PÅ VINDUER OG DØRE ER INKL. i PRISERNE.

LofterVejledende priser
Fuld spartling af lofter + opsætning af filt pr. m2.130,-162,50,-
Fuldspartling af lofter + 2 x maling pr. m2.145,-181,25,-
Gips 1 x strimmel – 1 x spartling – opsætning af filt pr. m2.210,-262,50,-

Hvilke akustikplader er bedst?

Til sidst skal det nævnes at selv om mineraluld er den bedste løsning, så er der også forskel på akustikplader af mineraluld. Forskellene kan skyldes overflade, tykkelse og den måde de er monteret på. Ca. 20 % af akustikmaterialet skal sidde på væggene.