:

Hvilke kuglelejer er bedst?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilke kuglelejer er bedst?
 2. Hvad betyder ABEC?
 3. Hvad er nemmest inliners eller side by side?
 4. Hvilken størrelse rulleskøjter?
 5. Er Impala rulleskøjter gode?
 6. Hvilken rulleskøjte skal jeg vælge?
 7. Er rulleskøjter store eller små i størrelsen?
 8. Er det god motion at stå på rulleskøjter?
 9. Hvor gammel skal man være for at stå på rulleskøjter?
 10. Hvad er nemmest inliners eller side-by-side?
 11. Er det sundt at rulle på rulleskøjter?
 12. Hvad er rulleskøjter godt for?
 13. Hvilke rulleskøjter er bedst til børn?
 14. Hvor meget forbrænder man ved at stå på rulleskøjter?
 15. Hvor er det godt at stå på rulleskøjter?

Hvilke kuglelejer er bedst?

Keramiske kuglelejer er suverænt de bedste. I stedet for stålkugler har de keramiske kuglelejer, kugler af keramisk materiale. De bliver ikke varmet op i samme grad som stålkugler, og derfor kan de holde dig kørende hurtigere til længere sessions i årevis.

Hvad betyder ABEC?

Bemærk også, at ikke alle mærker gør brug af ABEC tallene (f. eks. Bones) og at der findes andre skalaer for kuglelejer. ABEC står for Annular Bearing Engineering Committee.

Hvad er nemmest inliners eller side by side?

Side by side skatens korte klinge gør det muligt at lave tricks, slalom og hurtige drejninger – lettere end ved den klassiske inline rulleskøjte. Klingen kan enten være lavet af nylon/glasfiber eller aluminium.

Hvilken størrelse rulleskøjter?

Når du skal vælge rulleskøjter er komforten en af de vigtigest faktorer. Rulleskøjte producenter bruger dog desværre ikke altid samme størrelses skemaer som man gør her i Europa. Derfor anbefaler vi altid at du vælger en størrelse større end du plejer. I støvlen skal der nemlig være plads til at du kan bevæge tæerne.

Er Impala rulleskøjter gode?

Impala rulleskøjter er ikke kun flotte at se på. De er nemlig også produceret i en rigtig god kvalitet med en behagelig mesh foring, aluminiums base plate, ABEC præcisions kuglelejer, Urethan hjul samt PU bremseklodser, så du altid kan føle dig sikker når du ruller derudaf på vejene.

Hvilken rulleskøjte skal jeg vælge?

Hvis du er typen, der skal ud og lave fede tricks, køre på ramper eller lave stunts rundt omkring i byen, så er aggressive skates lige noget for dig! Et par aggressive rulleskøjter er for de erfarne. Med et par aggressive skates får du en meget tætsiddende pasform, hvilket gør den optimal til tricks.

Er rulleskøjter store eller små i størrelsen?

Størrelse/Pasform Vælg ca. én størrelse større end din normale skostørrelse, medmindre andet er angivet i størrelsesguiden. Prøv rulleskøjterne på i ca. 10-15 min.

Er det god motion at stå på rulleskøjter?

Ja, rulleskøjter er super god konditionstræning. Når du ruller hen over asfalten, får du hurtigt pulsen op, uden at benene udsættes for løbetræningens hårde landinger. Når du bliver en teknisk dygtig skater, kan du få lige så god konditionstræning ud af en tur på rulleskøjter som af en løbetur.

Hvor gammel skal man være for at stå på rulleskøjter?

Rulleskøjter kræver både balance og evne til at kunne krydskoordinere og de fleste børn vil tidligst kunne begynde at bruge rulleskøjter i 4 års alderen. Igen er nogle børn hurtige til at lærer det og kører flot omkring slut børnehavealder eller i tidlig skolestart, hvor andre 10 årige stadig har rigtig svært ved det.

Hvad er nemmest inliners eller side-by-side?

Nogle side-by-side modeller er velegnet til disko og dans samt almindelig hyggekørsel, andre er velegnet til motion, transport og længere ture. De har det klassiske look med fire hjul, der sidder parvis, og de kan føles mere stabile at stå på i forhold til inliners på grund af en bredere baseplate.

Er det sundt at rulle på rulleskøjter?

Ja, rulleskøjter er super god konditionstræning. Når du ruller hen over asfalten, får du hurtigt pulsen op, uden at benene udsættes for løbetræningens hårde landinger. Når du bliver en teknisk dygtig skater, kan du få lige så god konditionstræning ud af en tur på rulleskøjter som af en løbetur.

Hvad er rulleskøjter godt for?

Hvis du lærer at mestre teknikken, kan rulleskøjteløb være en god og sjov måde at holde din krop i form på. Når du løber på rulleskøjter, bruger du musklerne i dine lår, lægge, bag, ryg og mave. Hvis du bruger armene, mens du ruller, får du også brugt musklerne i overkroppen.

Hvilke rulleskøjter er bedst til børn?

Hvilke rulleskøjter er bedst til børn? Side by sides er gode til yngre børn, mens inliners er bedst til lidt ældre børn og teenager. Vi anbefaler K2 Marlee Pro til børn. De ruller godt og er stabile omkring anklen, så barnet bedre kan holde balancen.

Hvor meget forbrænder man ved at stå på rulleskøjter?

På med rulleskøjterne Det er nemlig en god cardio-træningsform og samtidig et godt alternativ til cykling. Mens du forøger din udholdenhed og din koordinationsevne, forbrænder du 683 kalorier i timen.

Hvor er det godt at stå på rulleskøjter?

Steder, der ikke blev tid til i første omgang, men som burde være egnede til en god tur også:

 • Amager Fælled. Det gamle prøvesprængningsområde på vestamager gemmer på gode flade områder med fin asfalt.
 • Dyrehaven. Dyrehavens asfalterede stier udgør en smuk og hyggelig tur.
 • Avedøre Holme. ...
 • Valbyparken.
29. apr. 2009