:

Hvor meget skal man have i gennemsnit for at blive revisor?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor meget skal man have i gennemsnit for at blive revisor?
 2. Hvad vil det sige at være revisor?
 3. Hvad kræver det at blive revisor?
 4. Hvor meget tjener en revisor trainee?
 5. Er det svært at være revisor?
 6. Hvor lang tid tager det at blive registreret revisor?
 7. Kan alle kalde sig revisor?
 8. Hvor meget får en revisor i løn?
 9. Hvor lang tid tager revisor uddannelse?
 10. Hvad tjener en partner i et revisionsfirma?
 11. Hvor meget tjener en revisor om måneden?
 12. Hvad er en revisortrainee?
 13. Hvor meget arbejder man som revisor?
 14. Hvordan bliver man Revisorkandidat?
 15. Kan man blive registreret revisor?

Hvor meget skal man have i gennemsnit for at blive revisor?

Hvis du søger om optagelse i kvote 1, skal karaktergennemsnittet fra din gymnasiale eksamen være mindst 5,0 og du skal have et karaktergennemsnit i matematik B på mindst 6,0. For at blive optaget på specialiseringen Global Business Relationships skal dit karaktergennemsnit i engelsk B være mindst 3,0.

Hvad vil det sige at være revisor?

En revisor er en person, der arbejder med revision. Arbejdet består i at kontrollere og revidere virksomheders regnskaber. En revisor kan også hjælpe med regnskabsarbejde og være din virksomheds økonomiske og forretningsmæssige rådgiver og sparringspartner.

Hvad kræver det at blive revisor?

For at blive indstillet til revisoreksamen og blive statsautoriseret revisor, skal du have gennemført en teoretisk uddannelse i form af en kandidatuddannelse for mindst et år siden. Den lige vej til at opfylde kravet er at vælge en kandidatuddannelse i erhvervsøkonomi med speciale i revision (cand. merc. aud).

Hvor meget tjener en revisor trainee?

Hvad får en revisortrainee i løn? Din startløn som trainee hos Partner Revision efter afsluttet HHX ligger på 15.300 kr. det første år, og 16.200 kr. det andet år.

Er det svært at være revisor?

For at blive statsautoriseret revisor skal man bestå 3 skriftlige eksamener og en mundtlig. For at få lov til at komme til den mundtlige eksamen, skal man først have bestået alle 3 skriftlige eksamener. I år var beståelsesprocenten for de 3 skriftlige eksamener henholdsvis 53%, 48% og 52%.

Hvor lang tid tager det at blive registreret revisor?

Uddannelsen tager 3 år, og herefter er du klar til at tage skridtet videre til at læse cand. merc. aud og blive statsautoriseret revisor. Alternativt kan du i stedet tage en videregående uddannelse som finansbachelor på et erhvervsakademi.

Kan alle kalde sig revisor?

Alle kan kalde sig revisor, men det er ikke tilladt at kalde sig godkendt, registreret eller statsautoriseret revisor uden at være det. Der findes to grupper af revisorer i Danmark, som må revidere regnskaber. Det er statsautoriserede revisorer og registrerede revisorer.

Hvor meget får en revisor i løn?

PrivatStat
Revisions- og regnskabscontrollerarbejde (reg./statsaut.)42.792 kr.39.063 kr.
Statsrevisor42.792 kr.39.063 kr.
Revisor - ej reg./statsaut., Revisorassistent38.081 kr.38.009 kr.
Revisionassistent26.045 kr.28.705 kr.

Hvor lang tid tager revisor uddannelse?

Når du har en gymnasial eksamen, tager det 5 år at blive revisor. Uddannelsesvejen består af: En studentereksamen.

Hvad tjener en partner i et revisionsfirma?

Samtidig er der en mærkbar lønforskel på, hvorvidt man er mand eller kvinde. For mens kvindelige revisorer i gennemsnit tjener 33.976 kroner om måneden, tjener en mand i et tilsvarende job 37.386 kroner. For begge køn ligger gennemsnitsalderen på 34 år.

Hvor meget tjener en revisor om måneden?

En revisor tjener i gennemsnit omkring 36.000 kr./måned. Der findes en statistik om gennemsnitslønnen for en statsautoriseret revisor, men flere revisionsfirmaer mener, at denne ligger over 50.000 kr./måned.

Hvad er en revisortrainee?

Traineeforløbet er et 2 årigt oplæringsforløb hos en revisorvirksomhed og altså ikke en standardiseret uddannelse. Mange revisionsvirksomheder har et internt uddannelsesforløb, som skal sikre en tæt kobling mellem teori og praksis. Du kan starte som revisortrainee efter endt ungdomsuddannelse eller senere i forløbet.

Hvor meget arbejder man som revisor?

Det er sjældent, at en medarbejder i Øernes Revision har mere end 45 timer på en arbejdsuge. Det sker kun et par uger om året, at ejerne i Øernes Revision har mere end 55 timer på en arbejdsuge. I mange andre revisionsfirmaer er det ikke unormalt, at medarbejdere og ejere arbejder langt mere end 37 timer om uge.

Hvordan bliver man Revisorkandidat?

For at få autorisation som statsautoriseret revisor skal du bestå en revisoreksamen, der består af en skriftlig prøve og en mundtlig eksamen. For at blive indstillet til den skriftlige prøve skal du ud over din kandidatuddannelse have yderligere tre års praktisk uddannelse hos en statsautoriseret revisor.

Kan man blive registreret revisor?

Hvis du gerne vil kvalificere dig til titlen registreret revisor, kræver det som udgangspunkt, at du har en relevant eksamen bag dig. Du kan blive indstillet, hvis du har taget en HA, en HD eller en kandidatuddannelse i økonomi. Hvis du gerne vil kunne kalde dig registreret revisor, skal du dog til at skynde dig.