:

Er 8 Mile autentisk?

Indholdsfortegnelse:

  1. Er 8 Mile autentisk?
  2. Hvad handler 8 Mile om?
  3. Hvor mange har set 8 Mile?
  4. Hvor gammel var Eminem i 8 Mile?
  5. Hvorfor hedder filmen 8 Mile?
  6. Hvad kalder rapperen fra filmen 8 Mile sig?
  7. Hvor fik Eminem sit navn fra?
  8. Hvem opdagede Eminem?
  9. Hvad tjener 50 cent?
  10. Er Eminem den hurtigste rapper?

Er 8 Mile autentisk?

Deres liv drejer sig om venskab og rapmusik. De bor på den fattige side af den vej, der deler Detroit i to: 8 Mile, der også har givet navn til filmen, og der er flere ligheder mellem Eminems virkelige liv, end der er forskelle, selv om Curtis Hanson hævder, at det ikke er tilfældet.

Hvad handler 8 Mile om?

Rapperen Jimmy Smith kan ikke tage sig sammen til at gå videre med sin karriere eller for den sags skyld med sit liv. Jimmy, der er vred på sin alkoholiserede mor og bekymret for sin lillesøster, får luft for sine frustrationer gennem rappen.8 Mile / Filmsynopsis

Hvor mange har set 8 Mile?

Han må væk. Han må bryde ud. Han må forsøge at løfte sit liv ud af tomheden og smerten, men han véd ikke, om det ukendte der venter ham er endnu mere skræmmende. '8 Mile' blev et stort hit, der indspillede 243 mio.

Hvor gammel var Eminem i 8 Mile?

Eminem påbegyndte en skuespillerkarriere i 2002, da han havde hovedrollen i hip hop-dramaet 8 Mile, for hvilken han vandt en Oscar for bedste sang....Eminem.

EMINƎM
FødtMarshall Bruce Mathers III 17. oktober 1972 (49 år) St. Joseph, Missouri, USA
OprindelseDetroit, Michigan, USA
GenreRap, Hip Hop

Hvorfor hedder filmen 8 Mile?

Filmen starter ud i Detroit, USA i 1995, hvor den hvide rapper Jimmy "B-Rabbit" Smith Jr. (Eminem) kæmper for at få respekt af sin sorte omgangskreds....

8 Mile
GenreDramafilm, coming-of-age historie, hood-film, musicalfilm
Instrueret afCurtis Hanson
Produceret afCurtis Hanson, Brian Grazer, Jimmy Iovine

Hvad kalder rapperen fra filmen 8 Mile sig?

Rapperen Eminem debuterer i ”8 Mile” som den hiphop-drømmende hvide dreng Jimmy fra Detroits slumkvarter. Filmen er ikke biografisk, men ligner til forveksling den virkelige Eminem-historie.

Hvor fik Eminem sit navn fra?

Hans rigtige navn er Marshal Bruce Mathers III. Han fandt på sit kunstnernavn "M&M" fra forbogstaverne i sit navn og efternavn. Men senere fandt han ud af at han kunne kalde sig Eminem som jo gir det samme, Men det ser ikke så popsukkersødt ud.

Hvem opdagede Eminem?

En ung Slim Shady på vej mod toppen! Dre, der fortæller om, hvordan han opdagede fænomenet og rapkongen Eminem - han fortæller om, hvordan den første optagelsesdag i studiet var 'fucking magic'. Klippet er et uddrag af serien The Defiant Ones, som man kan streame på HBO lige nu. Episk - videoen taler for sig selv!

Hvad tjener 50 cent?

14 Pharell Williams (50 mio.) 19 50 Cent (39 mio.)

Er Eminem den hurtigste rapper?

Den amerikanske rapper Eminem udgav i januar sit hurtigste vers nogensinde med sangen 'Godzilla', hvor han rapper 224 ord på 31 sekunder. Efterfølgende efterlyste verdensstjernen folk, der ligeledes kan ”spytte” hele det hurtige vers.