:

Hvad koster en statsautoriseret revisor i timen?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad koster en statsautoriseret revisor i timen?
 2. Hvornår skal man have en statsautoriseret revisor?
 3. Hvornår indtræder revisionspligt?
 4. Hvornår kan man vælge udvidet gennemgang?
 5. Hvad koster en bogføre?
 6. Hvad koster en revisor om året?
 7. Hvor mange statsautoriserede revisorer er der i Danmark?
 8. Hvad vil det sige at være statsautoriseret?
 9. Hvor meget tjener en revisorelev?
 10. Hvordan bliver man revisorelev?
 11. Hvordan fravælger man revision?
 12. Hvilke virksomheder er omfattet af revisionspligt?
 13. Hvornår kan man vælge review?

Hvad koster en statsautoriseret revisor i timen?

Revisorer i Danmark kan selv bestemme, hvor meget de kræver for deres ydelser. Prisniveauet for en registreret revisor ligger typisk mellem 6 kroner i timen, mens statsautoriserede revisorer typisk koster mellem 1.200 og 1.800 kroner i timen. En bogholder vil koste i omegnen af 400 kr. i timen.

Hvornår skal man have en statsautoriseret revisor?

banker og kreditinstitutter, skal således have deres regnskab revideret hos en statsautoriseret revisor. Derudover vil du også i mange tilfælde skulle bruge en statsautoriseret revisor, i tilfælde af at du som forening eller virksomhed modtager eller ansøger om offentlig støtte.

Hvornår indtræder revisionspligt?

en nettoomsætning på 8 mio. kr. og. et gennemsnitligt antal heltidsbeskæftigede på 12 i løbet af regnskabsåret.

Hvornår kan man vælge udvidet gennemgang?

Udvidet gennemgang er en særlig revisionsstandard, der kan være et optimalt valg, hvis virksomheden er i regnskabsklasse B og ikke har behov for den sikkerhed, der følger med en traditionel revisionsproces. Udvidet gennemgang er tilpasset de behov mindre og mellemstore virksomheder i Danmark har.

Hvad koster en bogføre?

Det er svært at sige præcist hvad en bogholder koster. Dette skyldes, at mange bogholdere tager meget forskellige priser, samt bestemmer deres prissætning på baggrund af forskellige parametre. De fleste bogholdere har en fast timepris i omegnen af 4 kr.

Hvad koster en revisor om året?

Prisspændet for, hvad en revisor koster om året, er ca. 6.000-16.500 kr. ekskl. moms.

Hvor mange statsautoriserede revisorer er der i Danmark?

1. januar 2018 var der 3.379 godkendte revisorer i Danmark. 1.905 af disse er statsautoriserede revisorer, svarende til 56%, og 1.474 er registrerede revisorer svarende til 44%.

Hvad vil det sige at være statsautoriseret?

Alle statsautoriserede revisorer har taget en revisoreksamen til statsautoriseret revisor. Revisoreksamen afholdes af Erhvervsstyrelsen. Man skal have en revisorkandidateksamen (cand. merc.

Hvor meget tjener en revisorelev?

Hvad får en revisortrainee i løn? Din startløn som trainee hos Partner Revision efter afsluttet HHX ligger på 15.300 kr. det første år, og 16.200 kr. det andet år.

Hvordan bliver man revisorelev?

For at blive indstillet til revisoreksamen og blive statsautoriseret revisor, skal du have gennemført en teoretisk uddannelse i form af en kandidatuddannelse for mindst et år siden. Den lige vej til at opfylde kravet er at vælge en kandidatuddannelse i erhvervsøkonomi med speciale i revision (cand. merc. aud).

Hvordan fravælger man revision?

Fravalg af revision kan kun ske på en ordinær generalforsamling med fremadrettet virkning....Små virksomheder kan fravælge revision, hvis de i to regnskabsår i træk ikke overskrider to af følgende tre størrelser på balancedagen:

 1. en balancesum på 4 mio. ...
 2. en nettoomsætning på 8 mio.

Hvilke virksomheder er omfattet af revisionspligt?

Anpartsselskaber (ApS) og aktieselskaber (A/S) går under fællesbetegnelsen kapitalselskaber. Et kapitalselskab skal indsende årsregnskab til Erhvervsstyrelsen. Kapitalselskaber er som udgangspunkt også underlagt revisionspligt. Hvis der er tale om et mindre selskab, er der dog mulighed for at fravælge revisionspligt.

Hvornår kan man vælge review?

Er jeres virksomhed ikke underlagt revisionspligt, kan et review ofte være et fornuftigt valg. Review giver mindre sikkerhed end revision og udvidet gennemgang. Mange virksomheder er ikke underlagt revisionspligt, hvor et review ofte vil være et fornuftigt valg.